Kayserispor kümede kalır! Taraftar reçeteyi yazdı- Spor haberleri

Kayserispor'u Hatayspor'u 1-0 mağlup ederek kümede kalma yolunda önemli bir adım attı. Taraftarın desteği maça damga vurdu. Sporadamı, yine yaptığı yorumla dikkat çekti. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Kayserispor kümede kalır! Taraftar reçeteyi yazdı- Spor haberleri

Geçtiğimiz hafta sonu Kayserispor, Süper Lig’de kümede kalma yolunda önemli bir galibiyet aldı. Sarı-Kırmızılılar, Hatayspor’u 1-0 mağlup ederek nefes aldı.. Bu galibiyet, 181 günlük aranın ardından yüzleri güldürdü. Taraftarlar uzun süren galibiyet özleminin gelmesiyle birlikte sevince boğuldu. Sinan Kaloğlu yönetimindeki Kayserispor almış olduğu bu 3 puanla, 'kümede kalacağım' mesajı verdi.

Sporadamı'nın yol haritasında neler var

Koyu bir Kayserispor taraftarı Sporadamı, bu galibiyetin ardından yapılması gereken adımları söyledi. Sosyal medyadaki paylaşımlarıyla fenomen haline gelen Sporadamı, Sarı-Kırmızılı takımın kümede kalması için reçeteyi yazdı. Sporadamı, "Bizden daha kötü durumda olan takımlar var, ama maaşlar düzenli ödenirse ve futbolculara saha dışı baskı yapılmazsa, taraftarların şu ana kadar gösterdiği sabır ve olgunluk da dikkate alındığında, ligde kalabiliriz. Ayrıca, sakatlığı bulunan Majid ve Julien'in takıma dönmesiyle birlikte ekonomik sorunlarımız da çözülebilirse, bu ligde tutunmamız mümkün” diyerek yönetime mesaj yolladı. 

Kayserispor kümede kalır! Taraftar reçeteyi yazdı- Spor haberleri

Ekonomik sorunların çözümü Kayserispor İçin Kritik

Kayserispor’un son yıllarda yaşadığı ekonomik sıkıntılar, sportif olarak da kendini göstermeye başladı. Sarı-Kırmızılı takımın Süper Lig'deki performansı, ekonomik nedenlerden ötürü düşüşe geçti.. Sporadamı, maaşların düzenli ödenmesinin başarıda en büyük sebep olduğunun altını çizdi. İsmini sır gibi saklayan Sporadamı, Majid Hosseini ve Julian Jeanvier'in iyileşip sahalara dönmesiyle birlikte, takımın daha güçlü bir yapıya kavuşmasının mümkün olduğunu vurguladı. 

Kayserispor kümede kalır! Taraftar reçeteyi yazdı- Spor haberleri

Kayserispor'un Ligde kalma şansı artıyor mu?

Kayserispor’un Mersin'den aldığı bu galibiyet, taraftarın umudunu arttırırken, futbolcuların da özgüveninin geri gelmesini sağladı. Altı puan değerindeki bu galibiyet, kümede kalma yolunda önemli bir engelin aşılmasına neden oldu..Sarı-Kırmızılı takım, bu hafta sonu sahasında ligin son sırasında bulunan Adana Demirspor'u konuk edecek.