Kayserispor Mersin'e akacak! Kurallara uymayanlar araçlara alınmayacak - Spor haberleri

Kayserispor, Hatayspor deplasmanında ilk galibiyetini arıyor. Sarı-Kırmızılı taraftar grubu Kapalı Kale, bu zorlu deplasmanda takımlarını yalnız bırakmayacak. Kapalı Kale, deplasman organizasyonu ile Mersin'e çıkarma yapacak. Deplasman şartları neler? Hatayspor-Kayserispor maçı ne zaman, nerede, saat kaçta başlayacak? Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde...

Kayserispor Mersin'e akacak! Kurallara uymayanlar araçlara alınmayacak - Spor haberleri

Kayserispor, Hatayspor deplasmanında ilk galibiyetini arıyor. Sinan Kaloğlu yönetimindeki sarı-kırmızılılar, güçlü rakibini mağlup etmenin hesaplarını yapıyor. Kayserispor, Süper Lig'de galibiyet hasretine son vermek istiyor. Sarı-Kırmızılı ekip, final niteliğindeki bu zorlu maçta Hatayspor’a Mersin’de konuk olacak. Kayserispor taraftar grubu Kapalı Kale,, takımlarını bu kritik maçta yalnız bırakmayacak.

Kapalı Kale'den taraftarlara deplasman çağrısı

Kapalı Kale taraftar grubundan yapılan açıklamada, "deplasman organizasyonu" başlığıyla şu ifadelere yer verildi: "Büyük Kayserispor taraftarı, sevdamızın peşinde bu hafta Hatayspor deplasmanında Mersin’de buluşuyoruz. İsim yazma işlemlerimiz başlamış olup, grup üyesi arkadaşlarımız tayfa liderlerine, münferit olarak katılacak taraftarlarımız ise başvuru linkindeki formu doldurup, ad soyad ve numara bilgilerini girerek isimlerini Perşembe günü saat 18.00’e kadar yazdırabileceklerdir. Deplasman organizasyonumuz Cumartesi sabahı, Kayserispor buluşma noktasında 06.00’da toplanma ve 07.30 saatlerinde araçların hareket etmesiyle başlayacaktır. Zamanlama konusunda titizlik gösterilmesi önemle rica olunur."

Kayserispor Mersin'e akacak! Kurallara uymayanlar araçlara alınmayacak - Spor haberleri

Sarı-Kırmızı Konsept şartı aranıyor

Kapalı Kale'den önemli bir uyarı yapıldı. Sarı-Kırmızılı konsept şartı aranırken, "Deplasmana katılan tüm taraftarların, Kayserispor’un renklerine yakışır şekilde atkılı ve sarı-kırmızı konseptine uygun olarak gelmeleri zorunludur. Bütünlüğümüz açısından münferit taraftarlarımızın da bu hususa dikkat etmeleri gerekmektedir. Belirtilen konsepte uymayan taraftarlar deplasman araçlarına alınmayacaktır" denildi. 

Ayrıca, Passolig üyeliği, bilet ve vize işlemlerinin son güne bırakılmaması gerektiğiin altı çizildi. Bilet fiyatları ise daha sonra açıklanacağı hatırlatıldı..