Kayserispor mutlak 3 puana uçtu!

Kayserispor, Trabzonspor maçına hazır. Sarı-Kırmızılılar sezonun ilk galibiyetini Trabzon'da almayı hedefliyor. Trabzonspor - Kayserispor maç saat kaçta başlayacak? Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Kayserispor mutlak 3 puana uçtu!

Kayserispor, Süper Lig’in 3. haftasında erteleme maçında Trabzonspor'a konuk olacak. Burak Yılmaz yönetimindeki Sarı-Kırmızılılar, Trabzonspor maçına hazır. Sarı-Kırmızılı ekip, özel uçakla Trabzon’a giderek, maç saatini beklemeye başladı. Geçtiğimiz hafta Eyüpspor karşısında 2-0 geriden gelerek 2-2’lik beraberlikle sahadan ayrılan Kayserispor, bu hafta sezonun ilk galibiyetini almak istiyor.

Yılmaz: Galibiyet için elimizden geleni yapacağız

Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz, Trabzonspor karşısında galibiyet için sahaya çıkacaklarını belirtti. Geçtiğimiz sezon Trabzon'da oynanan maçı 1-0 kazanarak 3 puanla dönen Sarı-Kırmızılılar, bu sezon da aynı başarıyı tekrarlamayı hedefliyor. Yılmaz, oyuncularının hırsından ve isteğinden memnun olduğunu ifade etti.

Kayserispor mutlak 3 puana uçtu!

Duckens Nazon’un performansı umudu arttırıyor

Konyaspor ve Eyüpspor maçlarındaki performansıyla taraftarını sevindiren Kayserispor, Haitili golcü Duckens Nazon’un ilk golünü atmasıyla moral buldu. Son antrenmanlarda gösterdiği hırs ve istek ile dikkat çeken Nazon, Trabzonspor karşısında da takımın en büyük gol umudu olacak.

Trabzonspor - Kayserispor maç saat kaçta başlayacak

Takımda Majid Hosseini dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Zorlu karşılaşmada Trabzonspor ile Kayserispor Papara Park Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. 90 dakikanın hakemi Mehmet Türkmen olurken, maç 20:00’da başlayacak.

Trabzon'dan sonra Göztepe var

Geçtiğimiz sezon Trabzon'da oynanan mücadelede Kayserispor, Stephane Bahoken’in attığı golle sahadan 1-0 galip ayrılmıştı. Sarı-Kırmızılılar, bu sezon da aynı başarıyı elde edip Göztepe maçına moralli çıkmak istiyor.