Kayserispor onu çok istiyor - Kartal Kayra'ya memleketinden kanca!

Geçen sezon Kayserispor'da kiralık olarak oynayan Kartal Kayra Yılmaz'a TFF 1. Lig ekibi aynı zamanda memleketinin takımı Kocaelispor kancayı taktı. Geçen sezondan Kartal Kayra ve Mehdi Bourabia dışında birçok isimle yeniden anlaşan Kayserispor, Kayra'yı yeni sezon için de kiralamak istiyor. Detaylar haberimizde...

Kayserispor onu çok istiyor - Kartal Kayra'ya memleketinden kanca!

Sezon başında Beşiktaş'tan kiralanan ve bir sezon Kayserispor'da oynadıktan sonra yeniden Siyah-beyazlı takıma dönen Kartal Kayra Yılmaz, birçok takımın radarında. Beşiktaş, Slovenya kampına götürmediği Kartal Kayra'yı yeni sezonda takımda düşünmezken, yine kiralama yoluna gidecek. Transfer yasağı bulunan Kayserispor, yeniden kiralayabileceği 23 yaşındaki orta saha Kartal Kayra'yı yeniden takıma kazandırmak için girişimlerini sürdürüyor. 

Kayserispor'un yanı sıra farklı takımlar da Kartal Kayra'yı transfer etmek için girişimlerde bulunuyor. Geçen sezon TFF 1. Lig'de Play-off'a kalan ancak birinci turda elenen Kocaelispor, bu sezon işi sıkı tutuyor. Yaptığı transferlerle takımı güçlendirmeye devam eden yeşil-siyahlı ekip, daha önce yine Kayserispor'un eski futbolcusu Ryan Mendes'i transfer etmişti.

Kayserispor onu çok istiyor - Kartal Kayra'ya memleketinden kanca!

Orta sahaya 2 yerli oyuncu düşünen İzmit ekibi, birçok aday ile de görüşüyor. Recep Niyaz, Murat Cem Akpınar, Kartal Kayra Yılmaz, yerli adaylar arasında. 

Kocaeli kaynaklı haber sitelerinde, Kartal’a, Kocaelispor’un ilgisinin büyük olduğu belirtildi. Hem taraftarın çok istemesi hem de oyuncunun İzmitli olması Kartal’ı bir adım öne çıkarıyor. Öte yandan oyuncu ile ilgili maaş iddiaları da ortaya atıldı. Kartal’ın, Kocaelispor’dan yıllık 25 milyon TL istediği, çeşitli haber kaynakları ve sosyal medya hesaplarından yazıldı.

Kartal Kayra Yılmaz, 2023-2024 sezonunda Kayserispor formasıyla biri kupa olmak üzere 30 maça çıktı. Bu maçlarda gol bulamayan Kayra Yılmaz, 2 asist yaptı. Kayra, oynadığı bir sezonda Kayserispor'da başarılı işler yaparken, ikinci kez kiralanarak sarı-kırmızılı ekibe katkı sağlaması bekleniyor.