Kayserispor onu unutamıyor! Keşke gitmeseydi!

Kayserispor'da gol sıkıntısı her iki yönlü de tavan yaptı. Sarı-Kırmızılılar, gol atmakta zorlanırken, kalesinde de gördüğü basit goller taraftarları derinden üzüyor. Kayserispor'da yaşanan gol sorunları eski oyuncusu İlhan Parlak'ı gündeme geliyor. Taraftarlar, Parlak'ın eksikliğini fazlasıyla hissediyor ve 'Keşke bırakmasaydı' yorumları yapılıyor. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haber bülteninde...

Kayserispor onu unutamıyor! Keşke gitmeseydi!

Kayserispor'da gol yollarında yaşanan sıkıntı tavan yaptı. Takım, gol atmakta zorlanırken, kalesinde de kolay goller görüyor. Geçtiğimiz sezon başında, hiçbir sebep gösterilmeden takıma davet edilmeyen İlhan Parlak’ın jübilesini yapmıştı. Bu jübile Kayserispor taraftarlarını hayal kırıklığına uğratmıştı.

İlhan Parlak'ın eksikliği fazlasıyla hissediliyor

Kayserispor'da yaşanan gol sorunları eski oyuncusu İlhan Parlak'ı yeniden gündeme getirdi. Taraftar, uzun yıllar sonra Ankaragücü’nden transfer olan ve attığı 9 golle 21 puana direkt katkı sağlayan İlhan Parlak'ı unutamıyor. Futbolculuk kariyerinde yedek kalmayı sorun etmeyen, bedelsiz mukaveleye dahi imza atmayı kabul eden tecrübeli futbolcunun yokluğu fazlasıyla hissediliyor.

Kayserispor onu unutamıyor! Keşke gitmeseydi!

Nazon ve Bahoken beklentilerin altında kaldı

Ducekns Nazon’un yetersiz performansı ve Stephane Bahoken’in formsuzluğu sonrası birçok sporsever, “Keşke İlhan Parlak bırakmasaydı” yorumları yapıyor. 14 Eylül’de futbolculuk kariyerine son veren İlhan Parlak’a jübile maçı yaptırılmaması ise dikkatlerden kaçmayan ayrıntı olmuştu.

Kayserispor onu unutamıyor! Keşke gitmeseydi!

Tecrübelerini ekranlara taşıyor

Kayserispor altyapısından yetişip Fenerbahçe’ye transfer olan ve tarihe geçen İlhan Parlak, futbolculuk kariyerine son verdikten sonra yorumculuğa adım attı. Parlak, A Spor ekranlarında spor yorumculuğuna başladı. Parlak, yaptığı yorumlarla futbol tecrübelerini izleyicilerle paylaşıyor.