Kayserispor sahaya iniyor! İlk idman taraftara açık mı?

Mondihome Kayserispor, yeni sezonun ilk antrenmanını bugün saat 18:30'da kendi tesislerinde yapacak. Burak Yılmaz yönetiminde sezona başlayacak olan Kayserispor'u ilk idmanında taraftar da takip edebilecek.

Kayserispor sahaya iniyor! İlk idman taraftara açık mı?

Kayserispor yeni sezonun ilk çalışmasını bugün gerçekleştirecek. Sosyal medyadan duyuru yapan Sarı-kırmızılı ekip, saat 18:30’da başlayacak olan antrenmanın taraftara da açık olacağını belitti. 

Yeni sezon çalışmalarını iki etap şeklinde yapacak olan Kayserispor, lig başlayana kadar antrenmanlarını tesislerde sürdürecek. Sarı-kırmızılı ekip, hazırlık maçlarını ise Erciyes Yüksek İrtifa Merkezi'ne gelen takımlarla oynayacak. Erciyes’e şimdilik Ankaragücü ve Konyaspor ekipleri rezervasyon yaptırırken, ilerleyen günlerde farklı takımların da gelmesi bekleniyor. 

Sezonun kendi tesislerinde açacak olan Kayserispor, ilk etap çalışmalarını 4-17 Temmuz tarihleri arasında kendi tesislerinde sürdürecek. Daha sonra izne ayrılacak olan ekip, ikinci etap kampını ise 20 Temmuz ile Ağustos tarihlerinde yine Kayseri’de gerçekleştirecek.

Antrenman Taraftara Açık Olacak 

Kayserispor’un bugün yapacağı ilk çalışma basına ve taraftara açık şekilde gerçekleştirilecek. Haftalardır takımlarından ayrı kalan futbolseverlerin ilk idmana yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.  Kayserispor’un Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde oynayacağı hazırlık maçlarına da yine taraftarlar büyük ilgi gösterecek. Takımlarını izlemek için Erciyes’in yolunu tutacak. Sarı-kırmızılı ekibin sevdalıları diğer yandan da transfer yasağının kaldırılmasını ve yeni isimlerle anlaşma sağlanmasını dört gözle bekliyor.