Kayserispor şimdiden dibe vurdu!

Kayserispor, Süper Lig'de zor günler geçiriyor. Sahasında Sivasspor'a 2-1 mağlup olan takım, 2. haftayı puansız tamamladı ve 17. sırada yer aldı. Sarı-Kırmızılı kulüpte Başkan Ali Çamlı'nın istifasının ardından belirsizlik devam ediyor. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Kayserispor şimdiden dibe vurdu!

Kayserispor, ilk haftayı BAY geçerken, ikinci haftasında sahasında Sivasspor’u konuk etti.

Sarı-Kırmızılı takım, rakibine oranla daha etkili bir futbol ortaya koymasına rağmen sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. Tartışmalı ofsayt pozisyonu maça damgasını vururken, Kayserispor bu haftayı da maç oynamadan geçirecek. TFF, Avrupa maçları nedeniyle Trabzonspor-Kayserispor maçını tehir etmişti.

Kayserispor şimdiden dibe vurdu!

Kolay gol yeme hastalığı devam ediyor

Süper Lig’de bu sezon özellikle ekonomik olarak büyük sıkıntılar çekmesi beklenen Sarı-Kırmızılı takımda, Başkan Ali Çamlı ve yönetiminin istifası belirsizliği daha da artırdı. Geçtiğimiz sezonki kötü gidişat devam ediyor. Kayserispor, zor gol atarken kolay gol yemeye devam ediyor. Süper Lig’de 2. haftayı puansız tamamlayan Kayserispor, 0 puanla 17. sırada yer aldı.

Kayserispor şimdiden dibe vurdu!

Kayserispor'un tek golünü Miguel Cardoso attı

Geçtiğimiz hafta ligde toplam 9 maçta 33 gol atılırken, Sarı-Kırmızılı takım sadece Miguel Cardoso ile Sivasspor ağlarını 1 kez havalandırabildi. 90 günlük aranın ardından Süper Lig’de 2024-2025 sezonunun 2. haftası tamamlanırken, toplamda 33 gol atıldı. İşte haftanın maçları ve sonuçları:

Konyaspor - Galatasaray: 1-2
Kayserispor - Sivasspor: 1-2
Göztepe - Fenerbahçe: 2-2
Adana Demirspor - Çaykur Rizespor: 1-2
Başakşehir - Alanyaspor: 4-2
Gaziantep FK - Samsunspor: 0-1
Beşiktaş - Antalyaspor: 4-2
Eyüpspor - Bodrum FK: 4-1
Hatayspor - Kasımpaşa: 1-1