Kayserispor Sivasspor maçı öncesi dikkat çeken detay!

Kayserispor, Süper Lig'in yeni sezonunun ikinci haftasında Sivasspor'u ağırlıyor. Geçen sezonki mağlubiyetlerin rövanşını almayı hedefleyen Sarı-Kırmızılılar, 17 Ağustos'ta taraftar desteğiyle galibiyet peşinde. Kayserispor Sivasspor maçı saat kaçta başlayacak? Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Kayserispor Sivasspor maçı öncesi dikkat çeken detay!

Kayserispor, Süper Lig’in 2024-2025 sezonunun ilk haftasında Sivasspor’u kendi sahasında ağırlayacak.

Geçtiğimiz sezon Sivasspor’a karşı oynadığı her iki maçı da kaybeden Sarı-Kırmızılılar, bu maçla birlikte hem sezona 3 puanla başlamak hem de geçen sezonun rövanşını almak istiyor.

Kayserispor Sivasspor maçı öncesi dikkat çeken detay!

Taraftar desteğiyle ilk maçta galibiyet hedefi!

Kayserispor, taraftarlarının desteğiyle RHG Enertürk Enerji Stadyumu’nda güçlü bir performans sergilemeyi hedefliyor. Takımda moraller yüksek ve oyuncular sezona galibiyetle başlama sözü verdi. Sakatlığı devam eden Majid Hosseini ve kırmızı kart cezalısı Duckens Nazon dışında takımda eksik oyuncu bulunmuyor. Kaptan Gökhan Sazdağı, zor bir maçın kendilerini beklediğini belirterek, tribün desteğiyle sezona iyi bir başlangıç yapmak istediklerini ifade etti.

Kayserispor Sivasspor maçı öncesi dikkat çeken detay!

Turgut Doman’ın yönettiği maçlarda Kayserispor yenilmedi

Kayserispor ile Sivasspor arasındaki zorlu doksan dakika, 17 Ağustos Cumartesi günü saat 19:15’te RHG Enertürk Enerji Stadyumu’nda başlayacak. Maçı Turgut Doman yönetecek. Sarı-Kırmızılı takım, Doman’ın yönettiği üç maçta da mağlup olmadı ve bu geleneği devam ettirmeyi umuyor.