Kayserispor - Sivasspor maçı saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?

Kayserispor, Süper Lig'in yeni sezonunda Sivasspor'u konuk ediyor. Kayserispor - Sivasspor maçı saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? Maç ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Kayserispor - Sivasspor maçı saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?

Kayserispor, Süper Lig’in yeni sezonunda ilk maçına çıkıyor.

Geçtiğimiz haftayı BAY geçiren Sarı-Kırmızılı ekip, bugün sahasında Sivasspor’u ağırlayacak. Karşılaşma, saat 19:15’te RHG Enertürk Enerji Stadyumu’nda başlayacak ve beINSPORTS 2 kanalından olarak yayınlanacak.

Kayserispor’da iki önemli eksik var

Teknik direktör Burak Yılmaz yönetiminde çalışmalarını tamamlayan Kayserispor’da iki önemli eksik bulunuyor. Sakatlığı süren Majid Hosseini ve kırmızı kart cezalısı Duckens Nazon, bu önemli karşılaşmada forma giyemeyecek. Nazon, geçtiğimiz sezonun son haftasında da Sivasspor'a karşı forma giyememişti.

Kayserispor - Sivasspor maçı saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?

Geçen yıl her iki maçı da Sivasspor kazanmıştı

Kayserispor, saha ve seyircisi önünde Sivasspor engelini kayıpsız geçerek sezona 3 puanla başlamak istiyor. Geçtiğimiz sezon her iki maçta da Sivasspor’a mağlup olan Sarı-Kırmızılı ekip, bu kez taraftarına galibiyet hediye etmeyi amaçlıyor. Geçtiğimiz sezon Kayseri’de oynanan maçı Sivasspor 3-1, Sivas’ta oynanan maçı ise 2-1 kazanmıştı.