Kayserispor Sivasspor'u ezberliyor!

Kayserispor, Sivasspor'a karşı geçtiğimiz sezon yaşadığı mağlubiyeti telafi etmek ve sezona 3 puanla başlamak istiyor. Sarı-Kırmızılı takımda kaç eksik oyuncu var? Kayserispor Sivasspor maçı hangi gün, saat kaçta, nerede oynanacak? Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Kayserispor Sivasspor'u ezberliyor!

Burak Yılmaz yönetimindeki Kayserispor'un aklında Sivasspor maçı var.

Oyuncular hırs küpü

Sarı-Kırmızılı takım, geçtiğimiz sezonun son haftasında Sivasspor’a karşı deplasmanda 2-1 mağlup olmuştu. Kayserispor, bu hafta taraftar desteğini arkasına alarak Sivasspor'u evine puansız göndermeyi hedefliyor. Hem rövanşı almak hem de sezona 3 puanla başlamak isteyen Kayserispor'un oyuncularının hırslı ve istekli oluşu, yönetim ve teknik heyeti memnun ediyor.

Kayserispor Sivasspor'u ezberliyor!

Majid Hosseini Duckens Nazon Sivasspor maçında oynayamayacak 

Sarı-Kırmızılı takımda, sakatlığı devam eden Majid Hosseini ve kırmızı kart cezalısı Duckens Nazon bu maçta forma giyemeyecek. Hazırlık döneminde 4 maç yapan Kayserispor, bu karşılaşmalardan sadece 1'ini kazanmıştı. Samsunspor, Ankaragücü ve Göztepe'ye karşı kaybeden Sarı-Kırmızılı takım, Vanspor'u 3-1 yenmişti. Teknik direktör Burak Yılmaz, sezona iyi bir başlangıç yaparak Trabzon deplasmanına moralli gitmeyi planlıyor.

Kayserispor Sivasspor'u ezberliyor!

Kayserispor Sivasspor maçı hangi gün, nerede, saat kaçta başlayacak?

Kayserispor ile Sivasspor arasındaki zorlu doksan dakika, 17 Ağustos Cumartesi günü RHG Enertürk Enerji Stadyumu’nda saat 19:15’te başlayacak. Taraftarların büyük ilgi gösterdiği bu karşılaşma, hem iki takım hem de futbolseverler için büyük önem taşıyor.