Kayserispor tarafını seçti!

TFF Başkanlık seçimleri 18 Temmuz 2024'te gerçekleşecek. Kayserispor, mevcut Başkan Mehmet Büyükekşi'yi destekleme kararı aldı. Büyükekşi ve Servet Yardımcı'nın yanı sıra birkaç isim daha adaylık için geçiyor. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Kayserispor tarafını seçti!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanlık seçimleri için geri sayım başladı.

TFF, 18 Temmuz 2024 Perşembe günü seçimli genel kurul yapacak. Herkesin heyecanla beklediği bu önemli seçimde mevcut başkan Mehmet Büyükekşi ile Servet Yardımcı başkanlık için yarışacak.

Kayserispor tarafını seçti!

Kayserispor’un tercihi belli oldu

Seçim süreciyle ilgili gelişmeler yaşanırken, Kayserispor’un hangi ismi destekleyeceği de netlik kazandı. Sarı-Kırmızılı kulüp, mevcut Başkan Mehmet Büyükekşi’yi destekleme kararı aldı. Mehmet Büyükekşi’nin yanı sıra Servet Yardımcı, İbrahim Hacıosmanoğlu, İsmail Uyanık ve Ardal Akış’ın isimleri de başkanlık için geçiyor. Büyükekşi ve Yardımcı kesin adaylar arasında yer alırken; diğer isimler henüz resmiyet kazanmadı.

Kayserispor tarafını seçti!

Kayserispor'un yanı sıra Büyükekşi'ye destek veren kulüpler de belli oldu

Mehmet Büyükekşi'nin seçime girebilmesi için Kayserispor’un yanı sıra Başakşehir, Eyüpspor, Gaziantep FK, Çaykur Rizespor, Konyaspor ve Hatayspor’un da imza veren kulüpler olduğu öğrenildi. Bu kulüplerin desteği, Büyükekşi’nin adaylık sürecinde önemli bir rol üstlenecek.

Servet Yardımcı adaylıktan çekildi mi?

TFF Başkan adaylığında sıcak gelişme yaşandı. Mehmet Büşükekşi'nin rakibi olan Servet Yardımcı, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) başkan adaylığından çekildiğini açıkladı.