Kayserispor taraftarı dikkat - Bugün son gün!

Kayserispor taraftarını yeni sezon heyecanı sardı. Transfer yasağının devam ettiği günlerde taraftar güzel haberler beklerken, diğer yandan ligin başlamasını da iple çekiyor. Kayserispor'u bu sezon tribünden desteklemek isteyen taraftarlar için bugün kritik bir gün... Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Kayserispor taraftarı dikkat - Bugün son gün!

Kapalı Kale, Kayserispor taraftarının bir aydır devam eden Kuzey alt kombine yazma işlemlerinin bugün saat 19.00 itibariyle sona ereceğini bu nedenle isim yazdırmayan taraftarın Kapalı Kale derneğine gelerek isim yazdırabileceğini duyurdu. 

Kayserispor taraftarı zorlu geçen sezonun ardından bu sezona da heyecanla başlıyor. Taraftarın gözü transfer yasağına çevrilirken Teknik Direktör Burak Yılmaz da 'Yasak kalkarsa çok mutlu oluruz. Kalkmazsa da yapacak bir şey yok elimizden geleni yapacağız.' demişti. 

Kapalı Kale kombine hakkında yaptığı duyuru şöyle,

1) Büyük Kayserispor taraftarı, bir ayı aşkın süredir devam eden Kuzey alt kombine yazma işlemlerimiz bugün 19.00 itibariyle sona erecektir. Bugün 19.00'e kadar isim yazdırma işlemleri devam edeceğinden ötürü hala ismini yazdırmayan taraftarımız varsa derneğimize gelerek isimlerini yazdırabilecektir.

2) Kuzey Alt kombinesine isim yazdıran taraftarlarımızın ise kombine bilet yüklemeleri en kısa süre içinde başlayacak olup, kombinesi çeşitli nedenlerden dolayı yüklenemeyen taraftarlarımızın isim listeleri ve ilgili eksikleri kendilerine ilan edilecektir.

3) Eksikleri bulunan taraftarlarımız ilgili eksiklerini düzelttikten sonra şahsen Kayserispor Buluşma Noktasında bulunan passolig gişelerine gelerek kombinesini elden yükletecektir.