Kayserispor taraftarı Konya'ya gidecek mi? İşte cevabı!

Kayserispor, Süper Lig'in 4. haftasında deplasmanda Konyaspor'a konuk olacak. Kayserispor taraftarı Konya'ya gidecek mi? Kapalı Kale'den konuyla ilgili açıklama yapıldı. Ayrıntılar Kayseri Haberi'nde...

Kayserispor taraftarı Konya'ya gidecek mi? İşte cevabı!

Kayserispor, 31 Ağustos Cumartesi günü deplasmanda Konyaspor ile 3 puan mücadelesi verecek.  Sarı-Kırmızılı takım, 11 maçtır mağlup edemediği güçlü rakibini yenerek yeni sezonun ilk puanlarını almak istiyor. Peki bu maçta Kayserispor taraftarı Konya’ya gidecek mi?

Konya deplasmanı için organizasyon var mı?

Kapalı Kale Taraftar Grubu’ndan yapılan açıklamada, konuya ilişkin şu ifadeler kullanıldı: “Konyaspor Deplasmanı hakkında | Büyük Kayserispor taraftarı, 1-) Geçen sezonun son deplasman müsabakası olan Sivasspor maçında, grubumuzdan 1000-1200 civarı taraftarımız yeni sezonun ilk deplasman müsabakasında bloke cezası almış olduğundan, Konyaspor deplasmanına grubumuzca bir organizasyon gerçekleştirilmeyecektir. 2-) Bir sonraki hafta gerçekleştireceğimiz Trabzon deplasman organizasyonumuzun duyurusu ise en kısa süre içinde resmi internet sitemiz ve sosyal medya hesaplarımızdan ilan edilecektir. Tüm Kayserispor camiasına saygıyla duyurulur.”

Kayserispor taraftarı Konya'ya gidecek mi? İşte cevabı!

Geçtiğimiz sezonun son haftasında Sivas deplasmanında cezalı duruma düşen Kapalı Kale, Trabzonspor maçının ertelenmesinden ötürü cezasını Konyaspor maçında çekecek.