Kayserispor Taraftarı Salih Erhan Özdoğan'dan Recep Uçar değerlendirmesi

Koyu bir Kayserispor taraftarı olan Salih Erhan Özdoğan, adı Sarı-Kırmızılı kulüp için anılan teknik direktör Recep Uçar'ı, Mustafa Denizli ile kıyaslayan bir açıklama yaptı. Uçar'ın başarılı ve başarısız olduğu dönemleri değerlendiren Özdoğan, neler söyledi? Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri Haberinde…

Kayserispor Taraftarı Salih Erhan Özdoğan'dan Recep Uçar değerlendirmesi

Kayserispor sevdalısı Salih Erhan Özdoğan, adı Kayserispor ile anılan teknik direktör Recep Uçar hakkında dikkat çekici bir açıklama yaptı. Özdoğan, Uçar'ı eski teknik direktörleri Mustafa Denizli ile kıyaslayarak, genç çalıştırıcının farkını söyledi.
Özdoğan, yaptığı açıklamada, "Recep Uçar'a kötü diyen küme düşürdüğü söylemleri için: Recep Uçar, 1.Lig'de iken Süper Lig'e çıkardı. Mustafa Denizli zamanında 1.Lig'den Süper Lig'e çıkartmadı. Şimdi soruyorum; Mustafa hoca kötü mü?  Türkiye'nin en iyi üç hocasından biri" dedi.
Kayserispor'u yakından takip eden ve rakip takımların analizleriyle de yakından ilgilenen Özdoğan, Recep Uçar'ın Kayserispor için başarılı bir sezon geçireceğine inandığını belirtti. Özdoğan, Uçar'ın takım üzerinde olumlu bir etki yaşatacağını ileri sürdü.
Kayseri spor camiası, prensip anlaşmasına varıldığı iddia edilen Recep Uçar’ın başarılı olup olmayacağı yönünde sosyal medyadan yorum üzerine yorum yapıyor. Uçar'ın geçmiş başarıları da dikkat çekerken, Ümraniyespor’un küme düşmesi de tartışılan konuların başında yer alıyor.