Kayserispor taraftarını heyecanlandıran açıklamalar geldi!

Kayserispor yönetimine girmesine kesin gözle bakılan gurbetçi iş insanı Ali Hizar, yeni sezona iddialı bir başlangıç yapacaklarını ve Avrupa'da Kayserispor rüzgarları estireceklerini açıkladı. Hizar, Kayserispor buluşma günlerinin, Fransa, Almanya, Belçika ve Hollanda'da düzenleneceğini söyledi. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

Kayserispor taraftarını heyecanlandıran açıklamalar geldi!

Kayserispor, 9 Haziran’da Olağan Genel Kurul yapacak.

Yeni yönetimde yeni isimlerin de bulunması bekleniyor. Ali Çamlı Başkanlığındaki Kayserispor yönetimine katılması kesin gözüyle bakılan gurbetçi iş insanı Ali Hizar, iddialı açıklamalarda bulundu. Hizar, Avrupa'da Kayserispor rüzgarları estireceklerini ve kulübü desteklemek için büyük adımlar atacaklarını belirtti.

Kayserispor taraftarını heyecanlandıran açıklamalar geldi!

Ali Hizar: Yeni sezona bomba gibi gireceğiz

Resmi olarak mevcut yönetimde olmamasına rağmen, canla başla Kayserispor için koşturan Kayserili gurbetçi iş insanı Ali Hizar, ‘Yeni sezona bomba gibi gireceğiz. Avrupa’da Kayserispor rüzgarları estireceğiz ve Avrupa’da Kayserispor’un arkasındaki Erciyes dağı gibi olmaya devam edeceğiz. Kayserispor Buluşma Günlerine davetlisiniz! Avrupa'da Kayseri'yi seven ve Kayserispor'a gönül veren değerli dostlarımızla, taraftarlarımızla Kayserispor Buluşma Günlerimizde sizlerle beraber olmaya devam ediyoruz. Bu özel etkinliklerde sizlerle tanışmak, kaynaşmak, fikir alışverişinde bulunmak ve dayanışmamızı pekiştirmek, sağlamlaştırmak istiyoruz’ diye iddialı bir açıklamada bulundu.

Kayserispor taraftarını heyecanlandıran açıklamalar geldi!

İlk kez Kayserispor Buluşma Günleri Düzenlenecek

Ali Hizar, yurt dışında bir ilke imza atmaya hazırlanıyor. Kayserispor taraftarlarını Avrupa'nın farklı şehirlerinde düzenlenecek olan buluşma günlerine davet eden Hizar, kulübe ekonomik olarak katkı sağlanacağının müjdesini verdi. Ali Hizar, "Bu anlamlı davette sizlerin de bizlerle beraber olmasından büyük onur ve mutluluk duyacağız. Hep birlikte Kayserispor sevgimizi ve Kayseri'ye olan bağlılığımızı bu buluşmalarda en güzel şekilde ifade edip gösterelim. Sizleri aramızda görmek için sabırsızlanıyoruz!" ifadelerini kullandı.

Etkinlik ne zaman yapılacak?

Hizar, ‘Kayserispor'u seven ve destekleyen tüm gurbetçi taraftarlarımızı bekliyoruz. Amacımız, Kayserispor camiasını bir araya getirerek, kulübün Avrupa'daki varlığını ve gücünü pekiştirmek’ diye konuşmasını sonlandırdı. 

Hizar son olarak, Kayserispor Buluşma Günlerini şu şekilde açıkladı: ‘01.09.2024 - Fransa, Strazburg
03.10.2024 - Almanya, Mönchengladbach, 04.10.2024 - Belçika, Heusden-Zolder, 05.10.2024 - Hollanda, Rotterdam.’