Kayserispor taraftarının haklı isyanı!

Kayserispor taraftarları, başarılı kaleci Bilal Bayazit'in A Milli Takım'a davet edilmemesine büyük tepki gösteriyor. Taraftarlar, Süper Lig'in en başarılı kalecisinin hakkının yenildiğini savunarak, Milli Takım teknik direktörü Vincenzo Montella'ya sert eleştiriler yöneltti.. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de

Kayserispor taraftarının haklı isyanı!

Kayserispor taraftarları, başarılı kalecileri Bilal Bayazit'in A Milli Takım'a davet edilmemesine büyük tepki gösteriyor.

'Sporadamı6' isimli bir taraftar, Bilal Bayazit'in Süper Lig'in en başarılı kalecisi olduğunu vurgulayarak, sosyal medyada isyanını dile getirdi. 
Bilal Bayazit’in A Milli Takım’a davet edilmemesi üzerine, ciddi tepkiler geliyor. Taraftarlar, Süper Lig'in en formda ençok kurtarış yapan kalecisi Bilal Bayazit'in görmezden gelinmesine ateş püskürüyor. 'Sporadamı6' isimli bir taraftar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: "Kale Allah'a emanet! Sakın kimse Euro 2024'ten sonra Hamit Altıntop istifa, Vincenzo Montella istifa demesin. Bugün ligin en başarılı kalecisi Bilal Bayazit'ın hakkının yenmesine sessiz kalanlar, turnuva sonrası liyakatsiz, hak yiyen menajer ilişkileri içinde olanlara istifa demesin."

Kayserispor taraftarının haklı isyanı!

Bilal Bayazit'in performansı göz dolduruyor

Bilal Bayazit, 2023-2024 sezonunda Kayserispor’un kalesini koruyarak üstün performans sergiledi. Kritik kurtarışlara imza atarak Sarı-Kırmızılı takımın kümede kalmasında aslan payına sahip olan Bayazit, 3 bin 150 dakika ile en uzun süreyi alan futbolcu oldu. Süper Lİg'de eşine ender rastlanır bir başarı elde eden Bilal, geçtiğimiz yıl 137 net kurtarış yaparak, nasıl başarılı bir kaleci olduğunu ispatladı. Taraftarlar, böyle başarılı bir performansın Milli Takımda göz ardı edilmesini haksızlık olarak değerlendirdi. Bilal, geçtiğimiz aylarda hedefinin A Milli takım olduğunu net bir dille ifade etmişti.