Kayserispor taraftarları ücretsiz yararlanacak!

Kayserispor - Gaziantep FK maçına hazır. Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yine taraftarlarıa jest yaptı. Maça gidecek taraftarlar için tramvaylar ücretsiz olacak. Taraftarlar 12.00-16.00 saatleri arasında Passolig kartlarıyla tramvaylardan ücretsiz faydalanabilecek. Ayrıntılar Kayseri Anadolu haberde....

Kayserispor taraftarları ücretsiz yararlanacak!

Kayserispor, bugünsahasında Gaziantep FK’yı konuk edecek. Bu önemli karşılaşmaya katılacak taraftarlar için tramvaylar yine ücretsiz olacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın yıllar önce başlattığı ücretsiz ulaşım hizmeti, Kayserispor maçlarında taraftarlara büyük kolaylık sağlıyor.

Ücretsiz ulaşım saatleri ve şartları neler?

Kayserispor-Gaziantep FK maçına gidecek taraftarlar, saat 12.00 ile 16.00 arasında tramvaylardan ücretsiz yararlanabilecek. Ücretsiz ulaşım için taraftarların Passolig kartlarını görevlilere göstermeleri yeterli olacak.

Kayserispor taraftarları ücretsiz yararlanacak!

Başkan Büyükkılıç başarı dileğinde bulundu

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayserispor’a başarılar dileyerek, “Başarılar Kayserispor’um. Bugün evimizde oynayacağımız Gaziantep FK maçında takımımıza güveniyor ve sonuna kadar destekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Kayserispor taraftarları ücretsiz yararlanacak!

Kayserispor Gaziantep FK maçı na zaman başlayacak?

Zorlu mücadele RHG Enertürk Enerji Stadyumu’nda saat 13.30’da başlayacak. Kayserispor ve Gaziantep FK, bu kritik karşılaşmada galibiyet için sahaya çıkacak.