Kayserispor taraftarlarından Halil Umut Meler tepkisi!

Kayserispor taraftarları, Halil Umut Meler'in Gaziantep FK maçında görevlendirilmesine sosyal medya üzerinden sert tepki verdi. Sarı-kırmızılı taraftarlar, geçtiğimiz sezon Konyaspor maçında Meler'in verdiği kararları eleştirerek, bu atamanın yanlış olduğunu belirttiler. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de..

Kayserispor taraftarlarından Halil Umut Meler tepkisi!

Geçtiğimiz sezon 37. Hafta mücadelesinde Kayserispor’un Konyaspor ile oynadığı maçta verdiği kararlarla büyük tepki çeken Halil Umut Meler, Gaziantep FK maçına görevlendirildi.

Kayserispor taraftarları da verdiği kararlarla büyük tepki çeken Halil Umut Meler'in, kritik Gaziantep FK maçına atanmasına isyan etti. Sarı-kırmızılı takım taraftarları, sosyal medya üzerinden Meler ismini sert şekilde eleştirirken; hakemin geçmişte verdiği kararları hatırlattı.

Sporadamı: Bir olay yaşanmasına sebep olursa, sorumlusu kim olacak? 

Koyu bir Kayserispor taraftarı Sporadamı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Şimdi soruyorum! Gençlik ve Spor Bakanlığı'na, İçişleri Bakanlığı'na ve Türkiye Futbol Federasyonu'na: Kayserispor’un maçlarında sergilediği olumsuz tutumu belli olan Halil Umut Meler'in, kritik Kayseri-Gaziantep maçına atanması bir olay yaşanmasına sebep olursa, sorumlusu kim olacak?" şeklinde bir açıklama yapıldı. Birçok taraftar da Sporadamı'na destek vererek, Meler'in bu maça atanmasının yanlış bir karar olduğu yönünde fikir birliği yaparak, atamanın değiştirilmesini istediler.

Kayserispor taraftarlarından Halil Umut Meler tepkisi!

Başkan Ali Çamlı büyük tepki vermişti

Meler, Konyaspor maçında verdiği kararlarla Başkan Ali Çamlı'nın da büyük tepkisine neden olmuştu. Başkan Ali Çamlı da maç oynanırken, sahaya girmeye çalışmış ve karşılaşma sonrasında da ağır ifadeler kullanmıştı. Başkan Ali Çamlı'nın tepkilerine ve maç bitimindeki yaptığı açıklamalar sonrasında PFDK'ya sevk edilmiş ve ceza almıştı. 

Kayserispor taraftarlarından Halil Umut Meler tepkisi!

Çamlı, neler söylemişti?

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, Konyaspor maçının bitiminde, “Benim hakeme saldırım yok. Ama o VAR’daki haysiyetsizler bir daha düdük çalarsa Türk futbolunun katilidir onlar. Serkan Tokat, Ümit Öztürk düdüğü bıraksın. Türk futbolunun namuslu ellerde yönetilmeye ihtiyacı var. On binler buraya geliyor, bu adamlar asgari ücretle çalıştıkları paradan bilet alıp ait oldukları şehrin takımını desteklemeye geliyor. Bu kadar haysiyetsizlik, onursuzluk olmaz. Kırmızı kart gösterilebilir. Ben hakeme ne için kırmızı kartı gösterdiğini sormak için gidiyorum." diye tepkisini göstermişti.

Kayserispor taraftarlarından Halil Umut Meler tepkisi!