Kayserispor, tarihinde bir İlki daha yaşıyor!

Kayserispor, 2024-25 sezonunun ilk iki haftasını puansız kapattı. Geçen hafta Sivasspor'a mağlup olan Sarı-Kırmızılılar, ilk haftayı BAY geçmişti, bu hafta da Trabzonspor'un Avrupa sınavından dolayı maç yapmayacak.

Kayserispor, tarihinde bir İlki daha yaşıyor!

Kayserispor, 2024-25 futbol sezonuna umduğu gibi bir başlangıç yapamadı.

İlk haftayı BAY geçen Burak Yılmaz yönetimindeki Sarı-Kırmızılılar, ikinci hafta evinde oynadığı Sivasspor karşılaşmasında iyi bir performans sergilemesine rağmen, hakem hataları nedeniyle sahadan mağlup ayrıldı. İlk iki haftayı puansız tamamlayan Kayserispor, üçüncü haftayı da puansız kapatacak. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Trabzonspor ile oynayacakları maçı, Trabzonspor’un Avrupa müsabakaları nedeniyle erteleme kararı aldı. Bu durum, Kayserispor’un tarihinde ilk kez, sezonun ilk üç haftasını puansız kapatmasına neden oldu.

Kayserispor, tarihinde bir İlki daha yaşıyor!

Konyaspor hazırlıkları başladı

Sivasspor karşılaşmasından sonra üç günlük bir izin yapan Kayserispor, Konyaspor ile deplasmanda oynayacağı dördüncü hafta mücadelesine hazırlanmaya başladı. Yönetimin, teknik heyet, futbolcular ve kulüp personeline ödeme yapması, yüzleri güldürdü. Diğer yandan, Trabzonspor maçının ertelenmesi nedeniyle Kayserispor’un, Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’ne gelen bir takımla hazırlık maçı yapması bekleniyor.