Kayserispor ters köşe yaptı!

Kayserispor, Süper Lig'in ikinci haftasında Sivasspor'a 2-1 yenilmesine rağmen istatistiklerdeki üstünlükle dikkat çekti. Teknik direktör Burak Yılmaz yönetimindeki Sarı-Kırmızılı ekip, fazla isabetli paslar yapan, top oynayan ve şut çeken takım olarak öne çıktı.

Kayserispor ters köşe yaptı!

Kayserispor, geçtiğimiz haftayı mağlup tamamlamasına karşın İstatistiklerde adeta ters köşe yaptı.

Süper Lig'in ikinci haftasında Sivasspor ile karşılaşan Burak Yılmaz yönetimindeki Sarı-Kırmızılı ekip, sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. Miguel Cardoso'nun attığı golle 1-0 öne geçen Kayserispor, iki dakika sonra gelen golle sarsıldı ve ikinci yarının 51. dakikasında yediği golle mağlup oldu. VAR'dan ofsayt süresi dönen gol nedeniyle haftayı puanız kapatan Kayserispor, sahaya koyduğu mücadele ile takdir topladı.

Kayserispor ters köşe yaptı!

Kayserispor, istatistiklerinde zirveye yerleşti

Burak Yılmaz yönetimindeki Kayserispor, ikinci haftanın en fazla isabetli paslarını yapan, top oynayan ve şut çeken takım oldu. Sahaya taraftar desteğini arkasına alarak çıkan Sarı-Kırmızılı takım, Süper Lig'e haftaya damga vurdu. Takımın eski teknik performansı Recep Uçar da oynanan oyunu beğendiğini dile getirdi. Kayserispor, her ne kadar sonuç olarak puan alamamış olsa da, ortaya konulan mücadele ve istatistikler, gelecek haftalara umut verdi. 

Şut var gol yok

Kayserispor, Sivasspor maçında 20 kez şut attı. Toplamda 7 kez kaleyi bulan bu gol girişimlerinde top 1 kez filelerle buluştu. Maçta isabetli pas oranı yüzde 86 olurken, 538 pas yapıldı.