Kayserispor Trabzonspor'u elinden kaçırdı 

Kayserispor, 2-0 öne geçtiği maçı son dakikalarda yediği gollerle beraberlikle tamamladı. Sarı-Kırmızılı takımda Joseph Attamah da penaltıdan yararlanamadı.

Kayserispor Trabzonspor'u elinden kaçırdı 

Süper Lig’de galibiyeti bulunmayan iki ekibin karşılaşmasında 3 puan sesi çıkmadı.

Sarı-Kırmızılılar,  3. hafta erteleme maçında deplasmanda Trabzonspor’a konuk oldu. burak Yılmaz yönetimindeki Sarı-Kırmızılılar, 2-0 önde olduğu maçı, son dakikalarda yediği gollerle 2-2 berabere tamamladı. Kayserispor, maça oldukça hızlı başladı. Rakibine karşı son derece dikkatli olan Sarı-Kırmızılılar, Joseph Attamah ile penaltıdan yararlanamazken, hemen ardından gerçekleşen pozisyonda golü buldu.

Hasan Ali Kaldırım yıllar sonra gol attı

Kayserispor’da Hasan Ali Kaldırım yıllar sonra fileleri havalandırdı. Sarı-Kırmızılı takım, ikinci yarıda da rakibine nefes aldırmadı. Kayserispor’da birçok gol pozisyonunu cömertçe harcayan Boa Morte de sahneye çıktı.  

Kayserispor Trabzonspor'u elinden kaçırdı 

Gökhan'ın oyundışı kalması dengeleri bozdu

Trabzonspor’a karşı 2-0 öne geçen Kayserispor’da son dakikalarda Gökhan Sazdağı’nın kırmızı kart yemesi tüm planları alt üst etti. Sarı-Kırmızılı takım, galibiyeti kaçıran taraf oldu. Maçın son dakikalarında oyuna giren Umut Bozok, attığı golle Trabzonspor’a hareketlilik kazandırdı. Bozok’tan sonra, Stefano Denswil de Kayserispor’a karşı gol atında zorlu doksan dakika 2-2'lik beraberlikle sonuçlandı. Bu sonuçla Kayserispor, 3 puana ulaştı.