Kayserispor tribünlerinde sevindiren ayrıntı

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Pazarören Mimarisinan Fen Lisesi öğrencilerini Kayserispor-Pendikspor maçında ağırladı. Kayseri'de futbol sevgisini gençlerle buluşturma adına önemli hamleler yapan Vali Çiçek, büyük alkış aldı. Tribünde coşku dolu anlar yaşayan öğrenciler, doksan dakika boyunca hiç susmadı. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

Kayserispor tribünlerinde sevindiren ayrıntı

Kayseri'de spora ve gençliğe verdiği destekle tanınan Vali Gökmen Çiçek, futbol alanında da örnek adım atmaya devam ediyor. Kayserispor'un, Pendikspor ile oynadığı maç öncesi, Pazarören Mimarisinan Fen Lisesi öğrencilerini özel olarak davet eden Vali Çiçek, gençlerin spor sevgisini pekiştiriyor.
Maça büyük bir heyecanla katılan öğrenciler, tribünde doksan dakika boyunca Kayserispor'u destekleyerek unutulmaz bir atmosfer yaşattı. Takımlarının galibiyetiyle coşkuyu ikiye katlayan gençler, Kapalı Kale tribününe sürekli tezahürat yaparak takım ruhunu en güzel şekilde temsil etti.
Vali Çiçek'in bu girişimi, şehirdeki spor kültürünün gelişimine katkı sağladı. Öğrenciler arasında da Kayserispor sevgisinin yayılmasını teşvik ediliyor. İlerleyen maçlarda da öğrencilerin tribünde olması bekleniyor. Kayseri’de göreve başladığı ilk günden bu yana Kayserispor'un yanında olan Vali Çiçek, böylelikle sporseverlerin gönlünde taht kurmayı başardı. Vali Çiçek, transfer tahtasının açılmasında da büyük emekler sarf etmişti.