Kayserispor'u bekleyen büyük tehlike - Tüm emekler zayi olabilir!

Kayserispor, yeni sezonda hazırlanırken RHG Enertürk Enerji Stadyumu'ndaki zemin çalışmalarıyla ilgili büyük bir tehlike ile karşı karşıya gelindi. Zeminin tam oturması için en az 3 hafta gerekiyor. Kayseri şeker'in Mali Genel Kurulu, RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda yapılacak. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Kayserispor'u bekleyen büyük tehlike - Tüm emekler zayi olabilir!

Kayserispor, yeni sezonda çok daha başarılı olmak ve taraftarının yüzünü güldürmek istiyor.

Geçtiğimiz sezonlarda yaşanan sakatlıklardan dolayı büyük sıkıntı çeken Sarı-Kırmızılı takım, yine büyük bir tehlike ile karşı karşıya. RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda yapılan zemin çalışmaları devam ediyor. Çimler serildi, bu hafta da hibrit uygulaması yapılacak. Zeminlerin dayanıklılığı henüz tamamlanmadı, birleşim yerlerinin en az 3 hafta içinde sağlamlaşması bekleniyor.

Kayserispor'u bekleyen büyük tehlike - Tüm emekler zayi olabilir!

Kayserispor taraftarları tedirgin

Kayserispor, yenilenen sahada hazırlık maçları dahi yapmıyor. Zeminin tam hazır olması için hiçbir etkinliğin yapılmaması gerektiği ifade edildi. Kayseri Şeker'in de içinde bulunduğu Mali Genel Kurulu'nun RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nnda yapılacak olması taraftarları tedirgin etti.

Kayserispor'u bekleyen büyük tehlike - Tüm emekler zayi olabilir!

Zemin için yapılan harcamalar 15 Milyon TL'yi geçti

Şu ana kadar, sadece zemin için 15 milyon TL harcanırken, Genel Kurul'un burada yapılması tüm emekleri zayi edebilir. Genel Kurul'da oluşturulacak platformun zemin üzerine kurulacak ve üzerinde insanların basacak olması tedirginliği arttırıyor. Yeni zemine Kayserispor, gözü gibi bakarken, Genel Kurulun burada yapılacak olması moralleri alt üst etti. Sahaya ciddi zarar verebileceği açıklanırken, Hibrit çim çalışmaların ve zeminin tam olgunlaşması yeni sezon için büyük tehlike arz ediyor. Kayseri Şeker'in Mali Genel Kurulu'nun 31 Temmuz'da stadyumda yapılması halinde zeminin eskisinden bile kötü olması ihtimaller arasında yer alıyor.

Kayserispor'u bekleyen büyük tehlike - Tüm emekler zayi olabilir!

Geçen yıl zeminden dolayı sakatlıklar olmuştu

Taraftarlar, yetkililerden konuyla ilgili talepte bulunuyor. Kayserispor, geçtiğimiz sezon saha zemininden dolayı birçok maçta istenilen sonuçları elde edememişti. Bunun yanı sıra zeminin bozuk olmasından ötürü de sakatlıklar yaşanmasına neden olmuştu. Sarı-Kırmızı takıma yapılan büyük yatırımın boşa gitmemesi için taraftarlar, Kayseri Şeker'in Mali Genel Kurulu'nun başka bir yere alınması adına fikir birliğine vardı. Saha zemininin tam oturması ve ve hibrit çim çalışmalarının tamamlanması adına Genel Kurul'un burada yapılması durumunda yeni sezonda Kayserispor'u zor günler bekliyor. Taraftarlar Mali Genel Kurul'un başka bir yerde yapılmasını umuyor..