Kayserispor'u ziyaret ettiler!

Uluslararası Demokratlar Birliği (UID), Kayserispor tesislerini ziyaret ederek Başkan Ali Çamlı ve yönetimiyle bir araya geldi. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de.

Kayserispor'u ziyaret ettiler!

UID Üyeleri, Kayserispor’a iade-i ziyaret gerçekleştirdi.

Uluslararası Demokratlar Birliği (UID), Kayserispor’u ziyaret etti. Yurt dışında yaşayan Türk vatandaşları ve Türk kökenli bireylerin siyasi, kültürel ve sosyal ihtiyaçlarına yönelik faaliyetler yürüten UID üyeleri, Kayserispor Başkanı Ali Çamlı tarafından tesislerde ağırlandı.

Kayserispor'u ziyaret ettiler!

Başkan Ali Çamlı misafir etti

UID, Almanya'nın Köln kentinde Kayserispor yönetimiyle gerçekleştirdiği toplantının ardından, bu kez Kayseri’de iade-i ziyaret yaptı. UID tarafından yapılan açıklamada, "Hem yurtdışından anavatana gelen hemşehrilerimizle bir araya gelme fırsatı bulduk. Spor kulüplerinin sosyal hayata katkılarını çok kıymetli buluyoruz. Misafirperverliği ve nazik karşılamaları için Kayserispor Başkanı Sayın Ali Çamlı ve kulüp yönetimine şükranlarımızı sunuyoruz." ifadelerine yer verildi.

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Uluslararası Demokratlar Birliği Genel Başkanı Kenan Aslan'a, Kayserispor forması hediye etti.