Kayserispor'un A Planı Hazır!

Kayserispor, pazar günü sahasında konuk edeceği Adana Demirspor engelini Mame Thiam ile aşmayı hedefliyor. Senegalli, geçtiğimiz sezon Adana'da oynanan maçta Hat-Trick yapmıştı. Tüm ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Kayserispor'un A Planı Hazır!

Kayserispor’un Senegalli yıldızı Mame Thiam, Adana Demirspor’a bileniyor.

Teknik direktör Recep Uçar, yıldız futbolcuyla yakından ilgileniyor. Kayserispor, Adana Demirspor’u Mame Thiam ile vurmayı hedefliyor. Geçtiğimiz sezon Adana’da oynanan maçta 3 gol birden atarak Hat-Trick yapan Thiam, formunun zirvesinde. Kariyerinin en verimli sezonlarından birini yaşayan Senegalli, milli arada güç topluyor. Bu sezon attığı 9 golle takımına büyük katkı sağlayarak, transferin gözdesi olan Thiam, Adana Demirspor engelini de taraftar desteğiyle kayıpsız aşacaklarını söyledi.

Kayserispor'un A Planı Hazır!

Son 4 maçı kazanarak kaliteli bir takım olduklarının altını çizen Thiam, ‘Kayserispor olarak son 4 maçımızı galibiyetle tamamlayarak kalitemizi ortaya koyduk. Bu başarının tesadüf olmadığını Pazar günü göstereceğiz. Saha ve seyirci avantajımızı en iyi şekilde kullanarak, güçlü rakibimizi puansız göndermek istiyoruz. Özellikle Kayseri’de çok iyi sonuçlar alıyoruz. Evimizde hiç yenilmedik ve sadece 2 gol yedik. Bu moral ve motivasyonla Adana Demirspor karşısında galibiyet hedefliyoruz. Milli araya moralli girdik. Kayserispor’a gönül veren tüm taraftarımızı maça davet ediyoruz’ diye konuştu.
Kayserispor ile Adana Demirspor arasında oynanacak olan zorlu doksan dakika 26 Kasım Pazar günü saat 13:30’da RHG Enertürk Enerji Stadyumu’nda başlayacak. Sarı-Kırmızılı takımda sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor. Kayserispor, bugün yapacağı antrenmanla Adana Demirspor maçının hazırlıklarını sürdürecek.