Kayserispor'un aklında...

Kayserispor, 3 günlük iznin ardından çalışmalarına teknik direktör Burak Yılmaz yönetiminde yeniden başlıyor. Cumartesi günü Vanspor FK ile son hazırlık maçını yapacak olan Sarı-Kırmızılılar, yeni sezon öncesi moral arıyor. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de.

Kayserispor'un aklında...

Kayserispor, hazırlıklarına bugün itibarıyla yeniden başlıyor.İ kinci etap kampının sona ermesiyle birlikte ilk antrenman bugün yapılacak..

Üç gün izin verilmişti

Göztepe ile yapılan hazırlık maçının ardından 3 gün süren izin sona erdi. Sarı-Kırmızılı takım akşam saatlerinde yapacağı antrenmanla çalışmalara kaldığı yerden devam edecek.

Kayserispor'un aklında...

Vanspor FK ile son hazırlık maçı yapılacak

Kayserispor, Cumartesi günü tesislerinde Vanspor FK ile son hazırlık maçını oynayacak. Maçın başlama saati henüz netleşmedi. Şu ana kadar Samsunspor, Ankaragücü ve Göztepe karşılaşmalarında galibiyet elde edemeyen Kayserispor, Vanspor maçını kazanarak yeni sezon öncesi moral bulmayı umuyor.

Kayserispor'un aklında...

Majid Hosseini dışında eksik oyuncu bulunmuyor

Kayserispor’da Majid Hosseini dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Başkan Ali Çamlı’nın da antrenmanları yakından takip ediyor. Sarı-Kırmızılı takım, Süper Lig’in ilk haftasını BAY olarak geçecek ve ikinci hafta sahasında Sivasspor’u konuk edecek. Kayserispor, Cumartesi günü Vanspor maçının ardından artık Sivasspor maçına odaklanacak.