Kayserispor'un can suyu gitti!

Kayserispor zor günler geçirmeye devam ediyor. Kulübün kasasına girmesi gereken 15 milyon TL'nin daha Temlik nedeniyle gerçekleşmediği öğrenildi. TFF'nin 40 milyon TL'lik lige katılım bedeli de doğrudan geçtiğimiz haftalarda banka tarafından tahsil edilmişti. Başkan Ali Çamlı'nın serzenişleri bu yönde olmuş ve istifa etmişti.

Kayserispor'un can suyu gitti!

Kayserispor zor günler yaşamaya devam ediyor.

Sarı-Kırmızılı kulübe girmesi gereken 15 milyon TL daha, temlik nedeniyle Kayserispor'un kasasına ulaşmadı. Geçtiğimiz ay, TFF’nin lige katılım bedeli olan 40 milyon TL de yine aynı şekilde temlik nedeniyle doğrudan kulübün kasasına girmeden tahsil edilmişti.

Kayserispor'un can suyu gitti!

Kayserispor nasıl yaşayacak?

Üst üste yaşanan bu gelişmeler, Kayserispor kulübünü içinden çıkılmaz hale döndürüyor. Futbolculara ödenmesi gereken hayati öneme sahip can suyu niteliği taşıyan bu paralar kulübe gelmezse, Kayserispor nasıl idare edilecek? Sezon başında ve 26 Ağustos’ta yaşanan bu temlik ödemeleri nedeniyle toplamda 55 milyon TL, Kayserispor’a ulaşmamış oldu. Bu durum, Sarı-Kırmızılı kulübü ekonomik anlamda büyük sıkıntıya soktu. 

Kayserispor'un can suyu gitti!

Çamlı temlikten dolayı istifa etmişti

Başkan Ali Çamlı, Sivasspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, temlik nedeniyle Kayserispor’un kasasına girmesi gereken paraların gerçekleşmeyeceğini vurgulamış ve istifasını basın önünde duyurmuştu.