Kayserispor'un efsaneleri Almanya'da buluştu

Kayserispor'un efsane isimleri, Almanya'da A Milli Takım'ın Portekiz maçı için bir araya geldi. Ahmet Dirgenali, Süleyman Akın, Rossi Alper ve Davulcu Rafet'in buluşması gerçekleşti. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de...

Kayserispor'un efsaneleri Almanya'da buluştu

Kayserispor aşkı Dünyanın her yerinde bitmek bilmiyor.

Sarı-Kırmızılı takımın şanlı bayrağını yıllardır gururla dalgalandıran isimler, A Milli Takımın Almanya’daki Portekiz maçında bir araya geldi. Şu an Kapalı Kale Lideri olan Ahmet Dirgenali, Kayserispor yöneticisi Süleyman Akın ile birlikte Çılgınlar 38’in tribüncüleri Rossi Alper (Alper Durmuş) ve Davulcu Rafet (Rafet Özdemir) ile buluştu. Bu özel buluşmada Kayserispor konuşuldu, hasret giderildi.

Kayserispor'un efsaneleri Almanya'da buluştu

Eski günler yad edildi

Ahmet Dirgenali, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla bu buluşmayı duyurdu. Dirgenali, paylaşımında, “Eski tribün emekçisi abilerimizle Almanya’da bir aradayız. Rossi Alper -Davulcu Rafet” ifadelerini kullandı. Bu paylaşım, Kayserispor taraftarları arasında ilgi görürken çok sayıda beğeni aldı. Buluşmada, eski dostlarla hasret giderildi. Kayserispor’un efsane isimleri, yıllar sonra yeniden bir araya gelmenin mutluluğunu yaşanırken, hep birlikte A Milli Takım’a destek verildi ve eski günler yad edildi.