Kayserispor'un Efsanesi Cicom'dan Sporda Vefasızlık Vurgusu

Kayserispor'un efsane ismi Mehmet Gümüşsoy, Hulusi Akar Camisi'nde son yolculuğuna uğurlanan Baba Batur için Kayserispor camiasından yeterli ilgi gösterilmediğine sitem etti. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin, Kayseri Haberinde…

Kayserispor'un Efsanesi Cicom'dan Sporda Vefasızlık Vurgusu

Kayserispor'un efsane isimlerinden Mehmet Gümüşsoy, geçtiğimiz günlerde vefat eden Mehmet Batur’un cenazesine katılımın az olmasına sitem etti. Sporda vefasızlığın üzücü olduğunun altını çizen Gümüşsoy, Baba Batur için yeterli sayıda Kayserisporlu'nun katılmadığına dikkat çekti. "Mekanın cennet olsun Baba Batur" diyerek duygusal bir veda yapan Gümüşsoy, spor camialarındaki dayanışma ve vefa sahiplerine önemli bir öğüt verdi.
Geçen günlerde vefat eden ve Kayseri sporunun unutulmaz isimlerinden olan Baba Batur lakaplı Mehmet Batur, Hulusi Akar Camisi'nde kılınan namaz sonrası son yolculuğuna uğurlandı. Ancak, cenaze törenine beklenen ilgi ve katılımın gerçekleşmemesi, spor camiasında vefasızlığın tekrar gündeme gelmesini gündeme getirdi. 
Mehmet Gümüşsoy, "Bugün Hulusi Akar camisinden Baba Batur'u son yolculuğuna uğurladık. Kayseri spor camiasından katılanlar iki elin parmakları kadar di. Sporda vefasızlığın ne kadar acımasız olduğunu gördüm üzüldüm. Mekanın cennet olsun Baba Batur." ifadelerini kullandı.