Kayserispor'un en büyük sıkıntısı!

Kayserispor'un kazanamama alışkanlığı devam ediyor. Yeni sezon öncesi oynadığı 3 hazırlık maçını da kaybeden Burak Yılmaz yönetimindeki takım, geçtiğimiz sezonun son haftalarında da galibiyet elde edemedi. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de.

Kayserispor'un en büyük sıkıntısı!

Kayserispor’un kazanamama alışkanlığı yeni sezon öncesinde de devam ediyor.

Sarı-Kırmızılı takım, şu ana kadar oynadığı üç hazırlık maçını da kaybetti. Geçtiğimiz sezonun son haftasında Sivasspor’a mağlup olan Kayserispor, Konyaspor maçında da zorlu bir mücadele vererek yalnızca bir puan alabilmişti.

Kayserispor'un en büyük sıkıntısı!

Son 7 maçlık seri kötü geçti

Burak Yılmaz yönetimindeki Kayserispor, 36. hafta maçında Fenerbahçe’ye 3-0 yenilmişti. Bir hafta önce Karagümrük ile 2-2 berabere kalan Kayserispor, sezonun en kritik maçında Pendikspor’u 2-1 yenerek bir nebze rahatlama sağlamıştı. Ancak bu süreçte Sarı-Kırmızılı takım, son 7 maçında sadece bir galibiyet elde edebilmişti.

Kayserispor'un en büyük sıkıntısı!

Mame Thiam ve Olivier Kemen'in ayrılması olumsuz etkiledi

Geçtiğimiz sezonun ilk yarısında başarılı bir performans sergileyen Kayserispor, ikinci yarıda büyük bir düşüş yaşadı. Özellikle Mame Thiam ve Olivier Kemen’in ayrılmaları, takımın performansını olumsuz yönde etkiledi. Bunun yanı sıra Majid Hosseini'nin ve Julian Jeanvier'in de sakatlıkları başarısız sürecin ön büyük nedenleri oldu.

Kayserispor'un en büyük sıkıntısı!

Kayserispor gol atamıyor, kolay yiyor

Kayserispor, gol atmakta yaşadığı zorluklar ve kolay gol yemesiyle dikkat çekti. Bu performans düşüşü, takımın sezon sonunda elde ettiği başarının arkasında önemli bir etken oldu. Bunun yanı sıra defans hattının kötü performansı sonrası kaleci Bilal Bayazit ön plana çıktı. Bilal, Süper Lig'de 137 net kurtarış yaparak, bu açağı büyük oranda giderdi.