Kayserispor'un eski kalecisi Silviu Lung'a vergi şoku!

Kayserispor eski kaleci Silviu Lung'un 2,7 milyon TL vergi borcu olduğu ortaya çıktı. Detaylar haberimizde...

Kayserispor'un eski kalecisi Silviu Lung'a vergi şoku!

Romanya'nın Astra Giurgiu ekibinden 2017 yılında transfer edilen 35 yaşındaki Lung, 5 yıl boyunca Kayserispor forması giydi. Kayserispor 5 yıl içerisinde gösterdiği performans ile taraftarın sevgilisi olan Lung, 2022-2023 sezonunda takımdan ayrıldı.

Resmi ilan, Lung'un bilinen adresinde bulunamadığı için tebligat yapılamadığını, bir ay içerisinde Özvatan Mal Müdürlüğü'ne başvurması gerektiğini belirtiyor. Aksi halde ilan tarihinden itibaren bir ay sonra borcun tebliğ edilmiş sayılacağı ifade ediliyor.

Özvatan Mal Müdürlüğü tarafından verilen resmi ilanda 'gelir vergisi', 'gecikme faizi' ve 'vergi ziyaı cezası' başlığı adı altında, şu ifadelere yer verildi:

'Aşağıda adı soyadı (unvanı) ile vergi ve ceza nevileri yazılı Özvatan  Mal müdürlüğü'ne ait vergi mükellefleri adına tanzim olunan ödeme emirleri 213 sayılı Vergi Usul Kanununun 93 ve müteakip maddeleri gereğince posta ile bilinen adreslerinde bulunamadığından tebliğ yapılamamıştır. 213 sayılı Kanunun 105'nci maddesi gereğince adları geçen mükelleflerin ilan tarihinden itibaren bir ay içerisinde Özvatan   Malmüdürlüğü'ne bizzat veya bilvekale müracaat etmeleri, taahhütlü mektup veya telgrafla adreslerini bildirmeleri; kendilerine süre ile kayıtlı resmi tebliğ yapılacağı, riayet edilmediği takdirde anılan Kanunun 106'ncı maddesi gereğince işbu ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 1 aylık sürenin sonunda adı geçen mükelleflere tebliğ yapılmış sayılacağı ilan olunur.''

Kayseirspor'un eski kalecisi Silviu Lung'a vergi şoku!