Kayserispor'un geleceği emin ellerde... - Bizim Çocuklar Play-off'ta...

Bellona Kayserisporlu Baran Ali Gezek'in 90 dakika, Muhammed Eren Arıkan'ın ise son 15 dakika forma giydiği maçta U19 Millî Takımımız, Danimarka ile 3-3 berabere kaldı. 2024 UEFA Avrupa U19 Şampiyonası B Grubu son maçında rakibiyle berabere kalan temsilcimiz grubunu üçüncü sırada bitirerek FIFA U20 Dünya Kupası play-off maçı oynamaya hak kazandı. Baran Ali ve Muhammed Arıkan'ın performansı nasıldı?

Kayserispor'un geleceği emin ellerde... - Bizim Çocuklar Play-off'ta...

Belfast'ta Seaview Stadium'da oynanan mücadelede Millî Takımımızın gollerini 27. dakikada Emir Bars, 53. dakikada Poyraz Yıldırım ve 70. dakikada Efe Sarıkaya atarken, Danimarka'nın gollerini 18. dakikada Oscar Schwartau, 64. dakikada Mikel Krüger-Johnsen ve 76. dakikada Alexander Simmelhack kaydetti. Grubumuzun diğer maçında İspanya ile Fransa 2-2 berabere kaldı.

Bu sonuçların ardından İspanya ve Fransa yarı finale yükselirken, Türkiye grubunu üçüncü sırada bitirerek FIFA U20 Dünya Kupası play-off maçı oynamaya hak kazandı. U19 Millî Takımımız, play-off maçında 25 Temmuz Perşembe günü Norveç ile karşılaşacak.

Kayserispor'un geleceği emin ellerde... - Bizim Çocuklar Play-off'ta...

Kayserisporlu Baran Ali Gezek, gruptaki ilk maçta Fransa’ya karşı 88 dakika sahada kalırken, İspanya ve Danimarka maçlarında 90 dakika sahada kaldı. Muhammed Eren Arıkan ise Danimarka maçının son 15 dakikasında görev aldı. Baran Ali 3 maçta da iyi performans sergileyerek dikkatleri çekti. Kayserispor’un geleceği bu iki isim Norveç maçında da görev bekliyor. 

Kayserispor'un geleceği emin ellerde... - Bizim Çocuklar Play-off'ta...

Stat: Seaview Stadium
Hakemler: Ishmael Barbara, Duncan Spencer, Slagjan Markoski, Jamie Robinson
Türkiye: Mert Furkan Bayram, Berkay Yılmaz, Yiğit Fidan, Efe Sarıkaya, Ali Turap Bülbül (Dk.90 Haluk Mustafa Tan), Yusuf Sertkaya, Baran Ali Gezek, Diren Dağdeviren (Dk.77 Muhammed Eren Arıkan), Emir Bars (Dk.64 Emre Uzun), Poyraz Yıldırım (Dk.77 Halil Özdemir), Fahri Kerem Ay (Dk.46 Emirhan Demircan)
Danimarka: Andreas Dithmer, Comelius Olsson, Mads Lauritsen (Dk.90 Frederik Roslyng) Mads Bomholt, Thomas Jorgensen (Dk.45 Oskar Boesen), Hjalte Bidstrup (Dk.57 Mikel Krüger-Johnsen), Lasse Flo (Dk.57 Lucas Hogsberg), Villads Nielsen, Oscar Schwartau, Valdemar Andreasen, Michael Opoku (Dk.46 Alexander Simmelhack)