Kayserispor'un geleceği parlak!

Kayserispor, altyapıya verdiği önemle dikkat çekiyor. Altyapıdan yetişen yetenekler, yaş gruplarında milli takımlara giderek Kayseri'ye gurur yaşatıyor. U15 Milli Takımı'nda forma giyen Aras Çelik gelecek vadediyor. Ayrıntılar Kayseri Haberinde...

Kayserispor'un geleceği parlak!

Kayserispor, milli takımlara futbolcu vermenin gururunu yaşatmaya devam ediyor.

Aras Çelik sağlam geliyor

Ali Çamlı Başkanlığındaki Sarı-Kırmızılı kulüpte son olarak Aras Çelik de U15 Milli Takımı'nda sürekli olarak forma giyerek, geleceğin yıldızları arasında gösteriliyor.

Kayserispor'un geleceği parlak!

Erzurum kampına katıldı

U14 Milli Takımı'nın da değişmez isimlerinden olan ve performansıyla U15 Milli Takımı'na davet edilen Aras Çelik, Erzurum’daki kampta yer aldı. U15 Milli Takımı'nın Erzurum'da düzenlediği hazırlık kampı da sona erdi. Ay-yıldızlılar, Erzurum’da Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde güç depolayarak, hazır hale geldi.

Kayserispor'un geleceği parlak!

Arif Kocaman da Ümit Milli Takımına davet edildi

Arif Kocaman da Ümit Milli Takımı'na davet edildi. Bu da Kayserispor'un altyapıya verdiği önemi gösteriyor. U15'te 1, U18'de 4, U19'da 2 ve Ümit Milli Takımı'nda 1 futbolcu göndererek bu alanda ne kadar başarılı ve alt yapıya verdiği önemin büyük olduğunu gösteriyor. Bu genç yeteneklerin önümüzdeki yıllarda Kayserispor’da büyük başarılar elde etmesi Sarı-Kırmızılı camiadan bekleniyor.