Kayserispor'un hedefinde 4 futbolcu var!

Kayserispor, yeni sezona güçlü bir şekilde girmek için kadrosunu koruma yolunda önemli adımlar atıyor. Transfer yasağı nedeniyle mevcut oyuncularla anlaşmalar yapmaya çalışan yönetim, Mehdi Bourabia, Stephane Bahoken ve Lionel Carole ile görüşmelerini sürdürüyor. Beşiktaş'a dönen Kartal Kayra Yılmaz için de adım atılacak mı? Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri Haberinde...

Kayserispor'un hedefinde 4 futbolcu var!

Kayserispor'da yönetim, yeni sezona daha güçlü bir şekilde girmek için çalışmalarını aralıksız bir şekildesürdürüyor.

Geçtiğimiz sezon üç farklı teknik direktörle çalışan Sarı-Kırmızılı takım, zorlu geçen sezonu 42 puanla 14. sırada tamamladı. Ali Çamlı'nın başkanlığındaki Kayserispor, FIFA'dan gelen transfer yasağı nedeniyle mevcut kadrosunun yüzde 80'ini korudu.

Kayserispor'un hedefinde 4 futbolcu var!

Kayserispor'da iç transferde ağırlık verildi

Geçtiğimiz sezon boyunca üç farklı teknik direktörle çalışan Kayserispor, sezonu istikrarsız bir şekilde tamamlamasına rağmen ligde kalmayı başardı. Mevcut kadronun büyük bir kısmını korunurken, transfer yasağı nedeniyle iç transferde ağırlık verildi. Başkan Ali Çamlı, önemli adımlar atmaya devam ediyor. Sezon sonunda sözleşmeleri sona eren Mehdi Bourabia, Kartal Kayra Yılmaz, Stephane Bahoken ve Lionel Carole'nin durumları ile Başkan Çamlı yakından ilgileniyor. Bu dört oyuncudan özellikle Bahoken ve Carole ile ilgili sıkıntı yaşanmadığını öğrenildi.

Kayserispor'un hedefinde 4 futbolcu var!

Bu dört oyuncudan Mehdi Bourabia ve Kartal Kayra Yılmaz'ın durumlarının önümüzdeki ay içinde netlik kazanması bekleniyor.