Kayserispor'un ilk rakibi belli oldu!

Kayserispor'un yeni sezon hazırlıkları başlıyor! İlk rakip Konyaspor. Hazırlık maçları ve kamp programları hakkında detaylar önümüzdeki günlerde netlik kazanacak. Konyaspor'dan sonra Ankaragücü de Kayseri Erciyes'te kamp yapacak. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Kayserispor'un ilk rakibi belli oldu!

Kayserispor, 4 Temmuz'da tesislerinde yeni sezon çalışmalarına başlıyor.

Geçtiğimiz sezonun son iki haftasında Konyaspor ile 2-2 berabere kalarak kümede kalmayı başaran Sarı-Kırmızılı takım, yeni sezonda daha başarılı bir süreç için işi sıkı tutuyor. Burak Yılmaz yönetimindeki Kayserispor, Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde kamp yapan takımlarla hazırlık maçı yapmayı amaçlıyor. Kayserispor'un yeni sezon öncesi ilk rakibi Konyaspor olacak.

Konyaspor'un Kayseri Erciyes kampı ne zaman başlayacak?

Konyaspor, yeni sezon hazırlıklarının ilk etabını kendi tesislerinde yapacak ve ardından ikinci etap için Kayseri'yi tercih edecek. Yeşil-Beyazlılar, 1 Temmuz Pazartesi günü saat 10.00'da Kayacık Tesisleri'nde toplanacak ve 6 Temmuz Cumartesi gününe kadar Konya'da çalışmalarını sürdürecek. 7 Temmuz Pazar günü izinli olacak olan Konyaspor, 8 Temmuz Pazartesi günü Kayseri'de toplanarak Erciyes Kamp Merkezi'nde yeni sezon çalışmalarına başlayacak. Konyaspor, Kayserispor ile bir hazırlık maçı yapacak ve 19 Temmuz Cuma gününe kadar Kayseri'de kamp yapacak.

Kayserispor'un ilk rakibi belli oldu!

Ankaragücü de Kayseri'yi tercih etti

Trendyol 1. Lig takımlarından Ankaragücü de ikinci etap kamp çalışmaları için Kayseri'yi tercih etti. Kemal Özdeş'in öğrencileri, 15-28 Temmuz tarihleri arasında Kayseri Erciyes'te kamp yapacak. Kayserispor'un, Ankaragücü ile de hazırlık maçı yapması bekleniyor. Konyaspor ve Ankaragücü'nün yanı sıra Samsunspor ve Niğde Belediyespor'un da Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde kamp yapacağı öğrenildi.