Kayserispor'un kaderi oldu

Kayserispor, Süper Lig'de 38 haftalık maraton için hazırlıklarını sürdürüyor. İlk haftayı BAY geçecek olan Sarı-Kırmızılı takım, ikinci haftada Sivasspor ile karşılaşacak. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri Haberi'nde...

Kayserispor'un kaderi oldu

Süper Lig’de 38 haftalık maraton için fikstür çekimi yapıldı.

Kayserispor, ilk haftayı BAY olarak geçirecek. Sarı-Kırmızılı takım, geçtiğimiz sezonun son maçında karşılaştığı Sivasspor ile yeni sezona merhaba diyecek. Bu durum ilginç bir durum olarak dikkatlerden kaçmadı. Kayserispor son üç sezonda da Sivasspor ile sezonu tamamlamıştı. Bu durum, taraftarlar arasında 'Kayserispor’un kaderi Sivasspor' şeklinde yorumlandı.

Kayserispor'un kaderi oldu

Kayserispor'a yine Sivasspor denk geldi

Kayserispor, sezonun ilk haftasında BAY geçerek lige bir hafta geç başlayacak. İkinci haftada ise Sivasspor ile karşılaşacak olan Sarı-Kırmızılı takım, yeni sezonun ilk maçında sahasında galibiyet hedefliyor. Maç Kayseri'de oynanacak. Sezonun son haftasında ise Kayserispor, Samsunspor ile mücadele edecek. Kayserispor, yeni sezon öncesi ilk hazırlık maçını da Samsunspor ile yapacak. 

Kayserispor'un kaderi oldu

İç transferde yapılan hamleler, yüzleri güldürüyor

Kayserispor taraftarları, yeni sezondan umutlu. Transfer yasağına rağmen, iç transferde yapılan hamleler, yüzleri güldürüyor. Mevcut kadronun korunması yönetimin bir başarısı olarak gözlemlendi. Teknik direktör Burak Yılmaz’a bu sezon daha büyük iş düşüyor. Özellikle genç oyuncuların daha çok şans bulması bekleniyor. Başkan Ali Çamlı ve yönetim, iç transferde olduğu gibi transfer tahtasının kaldırılması için de yoğun mesai yapıyor.