Kayserispor'un kadın yöneticisi Yeşim Akpınar'dan mesaj var!

Kayserispor'un yeni kadın yöneticisi Yeşim Akpınar, kimdir? Başkan Ali Çamlı tarafından Kayserispor yönetimine giren Akpınar'ın mesajları neler? Akpınar'ın yönetime girmesine ne sebep oldu? Tüm merak edilen sorular Kayseri Anadolu Haber'de!

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayserispor'un kadın yöneticisi Yeşim Akpınar'dan mesaj var!

Kayserispor'un yeni kadın yöneticisi Yeşim Akpınar, spor kamuoyunda en çok merak edilen isimler arasına girdi. Yeşim Akpınar kimdir sorusu soruluyor. Akpınar mesajları neler? Sarı-Kırmızılı takıma gönül veren taraftarlar, Yeşim Akpınar'ı merak ediyor. Kayserispor yönetimine giren ve Ali Çamlı'nın listesinde Avrupa yöneticisi olan Akpınar ile kısa bir röportaj gerçekleştirdik.

Yeşim Akpınar: Tam bir Kayseriliyim

Kayserispor, yeni yönetimine kadın eli değdi. Almanya'da yaşayan gurbetçi iş insanı Yeşim Akpınar, Kayserispor'un Sarı-Kırmızılı yönetimine katıldı. Başkan Ali Çamlı, Avrupa'dan üç iş insanını yeni yönetimine dahil etti ve bu isimler arasında Yeşim Akpınar da yer aldı. Akpınar, Kayserispor'un yönetiminde yer almaktan dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, "Bu şehre bir vefa borcumuz var" diyerek taraftarın gönlünde taht kurdu. Akpınar, “Kayseri'nin Sarız İlçesi'ne bağlı Çörekdere köyündenim. Almanya doğumluyum, ama her konuda tam bir Kayseriliyim” dedi.

Kayserispor'un kadın yöneticisi Yeşim Akpınar'dan mesaj var!

Akpınar'ın Kayserispor ile tanışma hikayesi nasıl oldu?

Yeşim Akpınar, Kayserispor ile tanışma hikayesini şöyle anlattı: "Ali Çamlı Başkanım ile Stuttgart ziyaretinde tanıştık. Ardından da Kayserispor yönetimine üç arkadaşımız ile birlikte girdik. Şu anda Kayserispor için buradayız. Kayserispor neden Avrupa'da değil? Biz Avrupa'dan geldik, Kayserispor'u da Avrupa'ya götürelim dedik."

Kayserispor'un kadın yöneticisi Yeşim Akpınar'dan mesaj var!

Kayserispor'a Katılma Sebebi

Akpınar, "Kayseri baba ocağım. Kayserispor'un yönetimine girmemdeki en büyük sebep, vefa borçmun olması. Şehrin en büyük marka değeri Kayserispor'dur. Bu takımın yeri kesinlikle buralar değil. Kayserispor'un Avrupa'da olması gerekiyor. Hep birlikte destek verip, bu takımı yukarılarda oynayan, futbolcu ve altyapı kalitesiyle Avrupa'da her sene ses gtiren bir kulüp olması gerekiyor. Geçen sezon bilet fiyatları 38 TL'ye kadar düşürüldü. Halkımızın maçlara daha duyarlı olmasını istiyoruz. Kayserispor'a hep birlikte çıkalım" diye konuştu.

Kayserispor'un kadın yöneticisi Yeşim Akpınar'dan mesaj var!

Yeşim Akpınar Kimdir?

Kayserispor'un yönetimine Ali Hızar ve Hasan Irmak ile birlikte giren Yeşim Akpınar, 38 yaşında ve Almanya'da inşaat sektöründe faaliyet gösteren bir iş insanıdır. Akpınar, Almanya doğumlu, anne ve babası Kayseri'nin Sarız İlçesi'ne bağlı Çörekdere mahallesindendir. Akpınar, Avrupa Kayserililer Birliği Genel Başkanı Muzaffer Polat ve Kadın Kolları Başkanı olarak da görev yapıyor.