Kayserispor'un Konyaspor planı!

Kayserispor, Süper Lig'in 4. hafta mücadelesinde Konyaspor'a konuk olacak? Konyaspor-Kayserispor maçı hangi gün, saat kaçta başlayacak? Kayserispor'da sakat ve cezalı oyuncu bulunuyor mu? Ayrıntılar Kayseri Haberi'nde....

Kayserispor'un Konyaspor planı!

Kayserispor, bu hafta sonu Konyaspor deplasmanından 3 puanla dönerek, sezonun ilk puanlarını almaya hazırlanıyor.

Burak Yılmaz yönetimindeki Sarı-Kırmızılı takım, bu hafta sonu deplasmanda Konyaspor’a konuk olacak. Kayserispor, toplamda 11 maçtır mağlup edemediği rakibini bu kez kayıpsız geçerek şanssızlığını kırmak istiyor.

Kayserispor'un Konyaspor planı!

Majid Hosseini sakat!

Bu hedef doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Kayserispor’da, tek eksik sakatlığı devam eden Majid Hosseini. İranlı futbolcu, uzun bir aranın ardından antrenmanlara başladı ve ligin 8. haftasında oynayabilecek duruma gelmesi bekleniyor.

Kayserispor'un Konyaspor planı!

Oyuncular hırs küpü

Kayserispor, bugün yapacağı antrenmanla Konyaspor hazırlıklarını sürdürecek. Sarı-Kırmızılı takımda oyuncuların son derece hırslı ve istekli oluşu dikkat çekiyor.

Kayserispor'un Konyaspor planı!

Maç hangi gün saat kaçta başlayacak

Konyaspor ile Kayserispor arasında oynanacak karşılaşma, 31 Ağustos Cumartesi günü saat 19:15’te Medaş Konya Büyükşehir Stadyumu’nda başlayacak. Geçtiğimiz sezon Konya’da oynanan maçı ev sahibi ekip 2-0 kazanmıştı. Konyaspor-Kayserispor maçının ayrıntılarını Kayseri Anadolu'nun Kayseri Haberi'nden takip edebilirsiniz...