Kayserispor'un kurtuluşu Ziya Eren mi?

Kayserispor'da başkanlık için Ziya Eren'in adı geçiyor. Taraftarlar, Ziya Eren'in Sarı-Kırmızılı kulübü bu zor süreçten kurtarabileceğine inanıyor. Başkan Ali Çamlı'nın 'Devam etmeyeceğim' açıklamasının ardından gözler Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki'ye çevrilmiş durumda. Ayrıntılar Kayseri Anadolu haberde...

Kayserispor'un kurtuluşu Ziya Eren mi?

Kayserispor’da çare Ziya Eren mi? Kayseri Erciyesspor’da büyük başarılara imza atan, tüm Türkiye'nin tanıdığı iş insanı Ziya Eren, Kayserispor’a Başkan olur mu? Geçtiğimiz yıllarda Ekonomik sorunu kökünden çözmek için ‘Verin bana Erciyespor’u şirketime alayım’ teklifiyle büyük bir cesaret gösteren iş insanı Ziya Eren’in adı Kayserispor için yeniden dillerde geziyor. 

Kayserispor'un kurtuluşu Ziya Eren mi?

Ali Çamlı, Başkan olmayacağını söylemişti

Kayserispor’da yaklaşan seçimli olağanüstü genel kurul öncesinde, Başkan Ali Çamlı’nın “Başkan olmayacağım” açıklamasının ardıdan farklı isimler ortaya atılıyor. Bu belirsizlik ortamında, Kayseri Erciyesspor’da büyük başarılara imza atan ve adını Kayseri spor tarihine altın harflerle yazdıran iş insanı Ziya Eren, Sarı-Kırmızılı kulüp için kurtarıcı olarak görünüyor.

Kayserispor'un kurtuluşu Ziya Eren mi?

Ziya Eren bırakınca Erciyesspor kapanmıştı

Ziya Eren, Erciyesspor’u düşme hattından alıp, Süper Lig’e çıkartmasıyla birlikte ününe ün katmış ve Kayserili spor severler tarafından büyük sevgi görmüştü. Eren'in aynı cesur adımı Kayserispor için de atması isteniyor. Kayserili taraftarlar, Eren'in akılcı taktikleriyle ekonomik sorunları kökünden çözeceğine inanıyoor.. Geçmişte yaptığı “Verin bana Erciyesspor’u, şirketime alayım” teklifiyle büyük bir cesaret gösteren Eren, şimdi Kayserispor için benzer bir çözüm sunabilir mi? Ziya Eren, Erciyesspor'u bırakınca takım üst üste küme düşerek, kapanmıştı.

Kayserispor'un kurtuluşu Ziya Eren mi?

Taraftarlar Ziya Eren’i destekliyor

Kayserili sporseverler, sosyal medyada Ziya Eren’i kulübün tek kurtuluşu olarak görüyor. Başkan Ali Çamlı’nın görevden ayrılma kararı sonrasında, Ziya Eren’in adı başkanlık için dillerden dillere dolaşıyor. Eren’in adı, geçtiğimiz aylarda Talasgücü Belediyespor için de geçmiş, ancak tesisleşme sorunları nedeniyle bu girişimden vazgeçilmişti.

Kayserispor'un kurtuluşu Ziya Eren mi?

Gözler Mehmet Özhaseki’de

Kayserispor Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki’nin, Ziya Eren’e başkanlık teklifi götürüp götürmeyeceği merak ediliyor. Kulislerde, ekonomik gücü yüksek bir başkanın, Kayserispor’un mevcut sorunlarını çözebileceği konuşuluyor. Taraftarlar, Ziya Eren’in Kayserispor’a katılması durumunda kulübün bu sıkıntılı süreçten kurtulup, artık borçsuz harçsız ve Avrupa Kupalarına oynayacak bir takım hayal ediyor.

Kayserispor'un kurtuluşu Ziya Eren mi?

5 yıl önce de Ziya Eren konuşuluyordu

İş insanı Ziya Eren’in Kayserispor ile ilgili bir açıklama yapması bekleniyor. Taraftarlar, sosyal medyada bu taleplerinin Ziya Eren'e ulaşması için yoğun çaba sarf ediyor. Ziya Eren’in Kayserispor’a başkan olup olmayacağı konusu Erol Bedir bıraktıktan sonra da gündeme gelmişti.Bakalım, önümüzdeki günlerde nasıl bir gelişme yaşanacak?