Kayserispor'un Milli gururu oldular

Kayserispor'dan Baran Ali Gezek ve Muhammed Eren Arıkan, U19 Milli Takım kadrosuna davet edildi. Sarı-Kırmızılı takımda teknik direktör Burak Yılmaz'ın gençlere verdiği önem meyvelerini vermeye devam ediyor. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Kayserispor'un Milli gururu oldular

Kayserispor’un genç yetenekleri, U19 Milli Takımı'na davet edilerek kulübün gururu oldular.

U19 Milli Takımı aday kadrosunda, Kayserispor'dan Baran Ali Gezek ve Muhammed Eren Arıkan yer alacak. Kayserispor, Burak Yılmaz yönetiminde genç oyunculara daha fazla şans tanıyarak, meyvelerini toplamaya başladı. Eski teknik direktör Çağdaş Atan, genç futbolculara yeterince şans vermemesi nedeniyle eleştirilmişti. Recep Uçar ise takımın durumuna göre genç oyuncuları zaman zaman sahaya sürmüştü. Ancak Burak Yılmaz, gençlere olan güveniyle spor otoritelerinden tam not aldı.

Kayserispor'un Milli gururu oldular

İstanbul'da toplanacaklar!

U19 Milli Takımı, 15-28 Temmuz tarihleri arasında Kuzey İrlanda’da düzenlenecek UEFA Avrupa U19 Şampiyonası finallerine katılacak. Milli takım, 29 Haziran 2024 Cumartesi günü saat 18.00'de TFF Riva Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplanarak hazırlıklarına başlayacak. Milliler, 7 Temmuz 2024 tarihine kadar burada çalışmalarını sürdürecek ve ardından karşılaşmaların oynanacağı Kuzey İrlanda'nın Belfast kentine hareket edecek.

Kayserispor'un Milli gururu oldular

Baran Ali Gezek ve Muhammed Eren Arıkan A Milli formayı hedefliyor

Kayserispor’dan U19 Milli Takımı'na davet edilen Baran Ali Gezek ve Muhammed Eren Arıkan, U19 Milli takımının vazgeçilmezi oldu. Milli formayı giyerek, kulüplerine ve taraftarlarına büyük gurur yaşatan ikili, Kayserispor’un altyapısının başarısını da gözler önüne serdi. Başarılı performanslarıyla dikkat çeken genç oyuncuların hedefinde A Milli Takım'da da yer almak var. 

Kayserispor'un Milli gururu oldular

Kayseri Anadolu Haber olarak, U19 Milli Takımı'na seçilen Baran Ali Gezek ve Muhammed Eren Arıkan’ı tebrik ediyor ve başarı diliyoruz.