Kayserispor'un şansı tutmuyor

Kayserispor, İstanbul takımlarından son beş Süper Lig maçında galibiyet alamadı. Sarı-Kırmızılılar, evinde oynayacağı Başakşehir maçını kazanarak, bu şanssızlığını kırmak istiyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

Kayserispor'un şansı tutmuyor

Kayserispor, İstanbul takımlarıyla karşı karşıya geldiği son 5 maçta yüzü gülmedi.

Sarı-Kırmızılı ekip, Süper Lig'de İstanbul takımlarıyla oynadığı son beş maçı da kazanamadı. Bu periyotta 3 beraberlik ve 2 yenilgi alan Kayserispor, sadece bir gol atabildi.
Sezonun ilk haftasında Galatasaray ile golsüz berabere kalan Kayserispor, İstanbulspor karşısında da 1-1'lik beraberlik ile sahadan ayrıldı. Son oynanan Beşiktaş maçında 1-0 öne geçen Sarı-Kırmızılılar, üst üste yediği golle sahadan yenilgiyle ayrılmıştı. Kayserispor, evinde oynayacağı 7. Hafta müsabakasında Başakşehir FK'yı mağlup ederek şeytanın bacağını kırmak istiyor. 
Teknik direktör Recep Uçar ile iyi bir başlangıç yapan Sarı-Kırmızılılar, yeni bir sayfa açmayı hedefliyor. Taraftar da bu önemli maça kilitlendi. Kayserispor, tribün desteğini arkasına alarak, hem geçen haftaki yenilgiyi telafi etmek, hem de İstanbul fobisini yenmek istiyor. 
Kayserispor taraftarı Kapalı Kale, maçtan 1 gün önce tesislere ziyarette bulunacak ve moral verecek. Kayseri Anadolu Haber olarak, Kayserispor ile ilgili tüm haberleri okuyabilirsiniz.