Kayserispor'un yiğit sevdalıları - Kapalı Kale büyük takdir topluyor

Kapalı Kale Taraftar Derneği Grup Lideri Ahmet Dirgenali'nin, Kayserispor'un başarısındaki rolü dikkatlerden kaçmıyor. Kapalı Kale, Samsunspor maçında da tribündeki yerini alarak, galibiyette önemli katkı sağlamıştı.

Kayserispor'un yiğit sevdalıları - Kapalı Kale büyük takdir topluyor

Kapalı Kale Taraftar Derneği, Kayserispor’un arkasında dağ misali duruyor.

Grup Lideri Ahmet Dirgenali de bu yapılanmada önemli role sahip. Kayserispor'un başarısında önemli bir paya sahip olan Kapalı Kale Taraftar Derneği, son olarak Samsunspor maçında da tribündeki yerini aldı. Taraftar, doksan dakika boyunca hiç susmadı ve takıma coşku verdi. Yaptığı tezahüratlarla desteğini hiç esirgemeyen Kapalı Kale, diğer tribünleri de harekete geçirdi. Grup Lideri Ahmet Dirgenali, dik duruşu ve takımı sahiplenmesiyle büyük takdir topluyor. Dirgenali, takıma katkılarıyla Kapalı Kale'nin ruhunu da yansıtıyor.
Takımının sahadaki performansına olan inanç ve taraftarlar arasında ki liderliğiyle dikkat çeken Dirgenali, Kayserispor'a olan bağlılığıyla biliniyor. Kapalı Kale Taraftar Derneği'nin liderliğini yürüten Ahmet Dirgenali, geçtiğimiz hafta yaptığı transfer açıklamasıyla da dikkat çekmişti. 
Bir çok sporseverin büyük saygı ve sevgi duyduğu Ahmet Dirgenali'nin takıma olan bağlılığı Kayseri sınırlarını da aştı. Bir çok Anadolu takımı da Dirgenali’nin dik ve dürüst duruşunu tebrik ediyor. 

Kayserispor'un yiğit sevdalıları - Kapalı Kale büyük takdir topluyor

Dirgenali liderliğinde Kapalı Kale, sezonun ilk haftasında Sivas Caddesin’den Kayseri Cumhuriyet Meydanı’na ‘Kayserispor’a destek yürüyüşü’ gerçekleştirmişti. Kapalı Kale, aynı zamanda ‘Kayserispor’a destek’ mahiyetli Sefo ve Yener Çelik konseri düzenlemişti. Bu konser de Kayseri’de şu ana kadar gerçekleşen en fazla katılımlı etkinlik olmuştu. Konsere 200 bin kişi katılarak, unutulmaz bir gün yaşamıştı.