Kayserispor'un yükselen değeri: Yaw Ackah

Kayserispor'un Ganalı orta saha oyuncusu Yaw Ackah, yükselen performansıyla dikkat çekmeye devam ediyor. İstanbulspor maçındaki mücadelesiyle takdir toplayan Ackah, yeni sezonda formayı kaptırmamak için büyük mücadele veriyor.

Kayserispor'un yükselen değeri: Yaw Ackah

Kayserispor'un Ganalı orta saha oyuncusu Yaw Ackah, gösterdiği yüksek performans ile teknik direktör Çağdaş Atan'ın gözüne girmeyi başardı.

Geçen sezon çok fazla fırsat bulamayan tecrübeli oyuncu, özellikle son İstanbulspor maçında sergilediği etkileyici performansla göz doldurdu.Ackah, güçlü fiziği ve soğuk kanlı futboluyla beğeni topluyor. Yeni sezon öncesinde büyük bir motivasyonla çalışarak teknik direktör Çağdaş Atan’ın gözüne girmeyi başaran Ackah, İstanbulspor maçındaki mücadele ve sahadaki hırslı oyunuyla takımının orta sahada vazgeçilmezlerinden oldu. Sahada gösterdiği enerji, güçlü fiziği ve soğukkanlılığıyla dikkat çeken Ackah, taraftarların da sevgilisi haline gelmeye başladı.
Galatasaray maçının 46. Dakikasında Baran Ali Gezek’in yerine oyuna dahil olan Ackah, İstanbulspor karşısında da 90 dakika forma giydi. Geçtiğimiz sezon çoğu maçta oyuna sonradan giren Ganalı, toplamda 418 dakika forma giymişti. Kadrosundan bir çok oyuncuyu kaybeden Kayserispor’da ACkah’ın bu performansı büyük sevinç yaşattı. 
Her geçen gün artan performansıyla takım içindeki rekabetin de artmasını sağlayan Ackah, "Takım olarak hedeflerimiz büyük. İstanbulspor maçında gösterdiğimiz performansı daha da ileri taşıyarak yeni sezonda başarılara imza atmak istiyoruz" dedi. Ayrıca önlerindeki zorlu bir Samsunspor engeli olduğunu aktaran Ganalı, ilk galibiyetlerini alarak, taraftara galibiyeti hediye etmek istediklerini sözlerine ekledi.
Yaw Ackah'ın Kayserispor'daki yükselen performansı ve gösterdiği mücadele, hem taraftarların, hem de teknik ekibinin umutlarını artırıyor.