Kayserispor uzatmada turladı

Kayserispor, yedek kadrosuyla çıktığı kupa sınavında Bayrampaşaspor'u uzatmada Ümran Zambak ve Hasan Hüseyin Acar'ın attığı gollerle mağlup edip bir üst tura yükseldi. Atila Turan 90.dakikada kırmızı kart gördü.

Kayserispor uzatmada turladı

Kayserispor, Ziraat Türkiye kupası 4.turunda 3.Lig ekibi Bayrampaşaspor’u uzatmada Ümran Zambak ve Hasan Hüseyin’in attığı gollerle mağlup edip bir
üst tura yükseldi 2-0. Maçın normal süresinde özellikle kaleci İsmail Çipe yaptığı kurtarışlarla maçın uzatmaya gitmesinde başrol oynadı. 90.dakikada Atila kırmızı kartla oyun dışında kalınca sarı-kırmızılılar, uzatma bölümlerini 10 kişi oynadılar. 95.dakikada Ümran Zambak, 117.dakikada Hasan Hüseyin Acar attıkları gollerle maçın sonucunu belirleyip, takımı üst tura taşıyan isimler oldular 2-0.
 
UYGUN TRİBÜNDEN İZLEDİ
 
Kayserispor'un yeni teknik direktörü Bülent Uygun, Bayrampaşaspor maçında takımın başında yer almadı. Öncekigün kendisini sezon sonuna kadar Kayserispor’un teknik patronu yapan imzayı atan Bülent Uygun, Bayramapaşa karşılaşmasını locadan takip etti. Takımın başında Sportif Direktör Bülent Bölükbaşı sahaya çıktı. Bülent Uygun, ilk resmi maçına pazar günü Fenerbahçe karşısında çıkacak.
 
ASLAR OYNATILMADI
 
KAYSERİSPOR’DA kupa sınavında as isimler kadroda yer almadı. Teknik heyet, ligdeki konum ve Fenerbahçe maçı nedeniyle as isimleri riske atmadı. Lung, Hakan Arıkan, Aymen, Poulain, Lopes, Yasir, Mensah, Dja Djedje, Şamil, Pedro, Bilal, Umut Bulut, Adebayor maç kadrosuna alınmayan isimler oldular. Bu oyuncular, tesislerde antrenmanla günü geçirdiler. Atila Turan dışında gençler ve yedekler sahaya çıktı. Ntep ve Adryan onbirde oynayan iki yabancı oldu. Ben Rienstra, Ziya ve Hasan Hüseyin ise yedek soyundu.
 
HABER:Celal Kösedağ