Kayserispor ve Amedspor'da da oynadı - İşte yeni takımı!

Fetiyespor, savunma hattına son olarak Amedspor'da forma giyen tecrübeli stoper Berkay Can Değirmencioğlu'nu katarak güçlendirdi.. Bu transferle takım, gelecek sezon daha büyük başarılar hedefliyor. Ayrınntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Kayserispor ve Amedspor'da da oynadı - İşte yeni takımı!

Berkay Can Değirmencioğlu'nun yeni adresi belli oldu. Tecrübeli stoper, Fetiyespor'a imza attı. Bir dönem Kayserispor'da da forma giyen tecrübli futbolcu, Muğla ekibinin savunmana güç katacak. Son olarak Amedspor'da forma giyen Can Değirmencioğlu’nu Kayserispor'un yanı sıra Çorum FK, Sakaryaspor, Bandırmaspor, Şanlıurfaspor, Karşıyaka, Ankaraspor ve Denizlispor gibi birçok takımda ter döktü.

Fetiyespor transferi X hesabından duyurdu

23 Nisan 1991 İzmir doğumlu olan Berkay Can Değirmencioğlu, Fetiyespor’a başarılı olmak için geldiğini söyledi. Fetiyespor'dan yapılan açıklamada, “Berkay’ın tecrübesi ve oyununa olan bağlılığı bizim için paha biçilemez. Sahada ona duyduğumuz güveni boşa çıkarmayacağına inanıyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Kayserispor ve Amedspor'da da oynadı - İşte yeni takımı!

Fenerbahçe'den transfer edilmişti

Fetiyespor taraftarları da, Berkay’ın transfer edilmesinden dolayı yönetime teşekkür etti. Değirmencioğlu, 2014-15 futbol sezonunda Fenerbahçe U21 takımından Kayserispor'a kiralanmıştı. Tecrübeli futbolcu, Sarı-Kırmızılı takımın 1 yıl aradan sonra yeniden Süper Lİg'e çıktığı dönemde 11 maçta forma giymişti.