Kayserispor yönetimine 'bilet' protestosu! Maça gelmeyecekler...

Galatasaray taraftar grubu ultrAslan, Kayserispor yönetimine bilet fiyatları nedeniyle tepki gösterdi. Taraftar grubu protesto amacıyla maça gelmeme kararı aldı.

Kayserispor yönetimine 'bilet' protestosu! Maça gelmeyecekler...

Süper Lig'in ilk haftasında 12 Ağustos Cumartesi günü oynanacak olan Mondihome Kayserispor-Galatasaray maçının biletleri pazartesi günü satışa sunulmuştu. belli oldu.

RHG Enertürk Enerji Stadı'nda saat 21.45'de oynanacak Kayserispor - Galatasaray maçının bilet fiyatları da şu şekilde açıklanmıştı;

Batı Balkon (tüm bloklar) bilet fiyatı: 1.500 TL
Batı Alt tribün (tüm bloklar) bilet fiyatı: 1.250 TL
Doğu Alt tribün (tüm bloklar) bilet fiyatı: 900 TL
Doğu Üst tribün (tüm bloklar) bilet fiyatı: 750 TL
Kuzey Üst tribün (tüm bloklar) bilet fiyatı: 650 TL
Güney Alt tribün (tüm bloklar) bilet fiyatı: 650 TL
Misafir tribün bilet fiyatı: 845 TL

Galatasaray taraftarı bilet fiyatlarına tepkili! Açıklama geldi

GS TARAFTAR GRUBUNDAN PROTESTO

Bilet fiyatlarına tepki gösteren Galatasaray Taraftar Grubu olan ultrAslan, yaptığı açıklamada, "Ligin ilk haftasında oynayacağımız Kayserispor maçının deplasman tribünü bilet fiyatları 845 TL olarak açıklandı. Kayserispor yönetiminin uyguladığı taraftar düşmanı bu fahiş fiyat politikası kabul edilemez. Bu fiyat politikasına prim vermemek için Kayseri deplasmanında ultrAslan olarak yer almayacağız. Maçı tribünden takip etmek isteyen taraftarlarımızın kendi tasarrufudur. Bu fahiş fiyat politikasıyla reytingi yüksek maçlarda taraftarı söğüşlemeye çalışan kulüp yönetimlerine tavrımızı her zaman göstereceğiz." ifadelerine yer verdi.