Kayserispor yönetimine o isim de giriyor!

Kayserispor, 9 Haziran Pazar günü çoğunluğa bakılmaksınızın Olağan Genel Kurul toplantısı yapacak. Başkan Ali Çamlı'nın devam etmesi beklenirken, yeni yönetime Ali Hizar'ın yanı sıra gurbetçi iş insanı Hasan Irmak'ın da girmesine kesin gözle bakılıyor. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Kayserispor yönetimine o isim de giriyor!

Kayserispor, 9 Haziran Pazar günü saat 11:00’de çoğunluğu bakılmaksızın Olağan Genel Kurul yapacak.

Geçtiğimiz hafta yeterli çoğunluk sağlanamadığı için Genel Kurul, ertelenmişti. Başkan Ali Çamlı’nın devam etmesine kesin gözle bakılırken, yeni yönetime takviyelerin yapılması bekleniyor. Başkan Ali Çamlı’nın yönetimine gurbetçi iş insanı Ali Hizar girecek. Hizar, resmi olmasa da Asbaşkanlık görevini dışarıdan başarıyla sürdürüyor.

Kayserispor yönetimine o isim de giriyor!

Hasan Irmak da yeni yönetimde yer alacak

Gecesini gündüzüne katan Hizar’ın yanı sıra genç bir yönetici Hasan Irmak da Kayserispor yönetimine dahil oluyor. Geçtiğimiz sezon İstanbuspor ile deplasmanda oynanan maçın giderlerini sponsor olarak karşılayan Hasan Irmak, yeni yönetimde yer alacak. Ali Hizar ve Hasan Irmak’ın yeni yönetimde yer alacak olması takıma gönül veren taraftarları sevince boğdu. İkili, Sarı-Kırmızılı kulübe ekonomik katkı sağlamak için var gücüyle çalışıyor.

Avrupa'da Kayserispor için çalışıyorlar

Gerek Avrupa’da gerekse de Türkiye’de birçok etkinliğe imza atan ikili, Pazar günü yapılacak olan Genel Kurul’da Başkan Ali Çamlı’nın yönetiminde boy gösterecek. Hizar’ın Asbaşkan olacağı, Irmak’ın da Avrupa’dan sorumlu yönetici olacağı gelen bilgiler arasında yer aldı.