Kayserispor yönetiminin yarısından çoğu neden değişti?

Kayserispor'da genel kurul sonrası Ali Çamlı yönetiminde önemli değişiklikler dikkatlerden kaçmadı. Eski ve yeni yöneticiler kimler? Ayrıntılar Kayseri Haberi'nde...

Kayserispor yönetiminin yarısından çoğu neden değişti?

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen genel kurulda önemli değişikliklere imza attı.

Mevcut yönetimden ayrılan birçok isim olurken, yerlerine yeni yöneticiler getirildi. Değişiklikler, dikkat çekerken, Başkan Çamlı, yeni isimlerle yoluna devam edecek.Mevcut  yönetime kaç kişi girdi, hangi isimler yeni yönetimde bulunmuyor? 

Eski yönetimde olup yeni yönetimde de yer alan isimler:

Ali Çamlı
Erol Çetin
Nurettin Açıkalın
Tufan Koç
Samet Koç

Yeni yönetimde yer alan isimler:

Rıza Erkut Yurdemi
Ali Hızar
Yeşim Akpınar
Hasan Irmak
Emir Akpınar
Süleyman Akın

İlk yönetim kurulunda yer alan fakat son genel kurulda yer almayan isimler:

Hüseyin Beyhan
Yücel Şahin
Veysel Serdar
Yusuf Hakan Özdemir
İlyas Yıldırım
Etem Mezgitli

Yeni yönetim kurulunda 6 yeni isim yer alırken, önceki yönetimden 5 kişi görevine devam etti. 

Kayserispor yönetiminin yarısından çoğu neden değişti?

Basın Sözcüsü neden yok?

Görev dağılımında basın sözcüsünün olmaması dikkat çekti. Bu eksikliğin nasıl giderileceği ve ilerleyen dönemde bu pozisyona kimin getirileceği merak konusu oldu. Eski basın sözcüsü Samet Koç’tu. Koç da altyapı sorumlusu oldu. Basın sözcüsü olarak Mustafa Tokgöz'ün adı geçiyor, fakat şu ana kadar genç iş insanından konuyla alakalı bir açıklama gelmedi.

Kayserispor yönetiminin yarısından çoğu neden değişti?

Avrupa’dan 4 isim yönetimde, 3 de yedeklerde yer aldı

Yeni dönemde yönetim kuruluna Avrupa’dan katılımların çokluğu dikkat çekti. Yeşim Akpınar, Ali Hızar ve Hasan Irmak gibi isimler yönetimde yer aldı. Tufan Koç ise bir önceki yönetimde de bulunuyordu ve Avrupa’dan yönetime katılan isimler arasında yer aldı. Başkan Ali Çamlı, değişikliklerin Kayserispor’un başarısı için önemli olduğunu söyledi. 

Kayserispor yönetiminin yarısından çoğu neden değişti?

Rıza Erkut Yurdemi Ankara'dan yönetime girdi

Yeni yönetimde yer alan Rıza Erkut Yurdemi, Ali Hızar, Yeşim Akpınar, Hasan Irmak, Emir Akpınar ve Süleyman Akın’ın katkılarının büyük olması bekleniyor. Süleyman Akın, eski yönetimden devam eden isimler arasında göze çarpıyor. Genç yönetici, Başkan Yardımcısı ve Stadyum Sorumlusu olarak hizmet edecek. Özellikle Avrupa’dan katılan yöneticilerin, Kayserispor’a büyük katkı sağlaması ve yapacakları çalışmalarla Avrupa’daki Türk iş insanlarını kulübe yönlendirmesi bekleniyor.