Kayserispor'da 'Devrim'

Kayserispor'da beklenen devrim gerçekleşti. Yeni yönetim, Levent Devrim'i sportif direktör ve idari menajer olarak göreve getirdi.

Kayserispor'da 'Devrim'

HOCALIKTAN DİREKTÖRLÜĞE

Kayserispor Yönetimi, ilk toplantıda önemli kararlar aldı. 10 yıldır Süleyman Hurma'nın yürüttüğü genel menajerlik görevi bundan sonra Levent Devrim'e verildi. Hurma'nın ayrılmasından sonra arayışlara başlayan yeni yönetim, kısa sürede takımda yetkili olarak Levent Devrim'i görevlendirdi. Sportif direktör ve idari menajer olarak göreve dün başlayan Levent Devrim, ilk kez bu görevi yapacak. Uzun yıllar futbol oynayan, Erciyesspor'da dahil birçok ekipte teknik direktörlük görevinde bulunan Levent Devrim, lik kez sportif direktör ve idari menajer olarak görev yapacak.

BU GÜVENE LAYIK OLACAĞIM

Daha önce 5 yıl sarı-kırmızılı formayı giyip, kaptanlık pazubandını da takan Levet Devrim, dünden itibaren işbaşı yaptı. Kendilerini zor ve onurlu bir görevin beklediğini belirten Levent Devrim, "Bize bu görevi layık gören insanları mahçup etmemek için elimizden geleni yapacağız. Kayserispor, geçmişiyle ve geleceğiyle Anadolu'nun yıldızıdır. Bu kulüpte forma giymek, kaptanlık yapma onuruna eriştim. Şimdi de sportif direktör olarak görev yapacağım için çok mutluyum. Süper Lig'de kalıcı, söz sahibi bir ekip haline getirmek için elimizden geleni yapacağız. Bütün Kayseri şehrinin, halkının desteğiyle inşallah kulübümüzü en iyi yerlere getireceğiz" diye konuştu.