Kayserisporlu futbolculara sahip çıkılacak mı?

Talasgücü Belediyespor'un ligden çekilmesi engellendi. Takım Erciyes 38 FK olarak yoluna devam edecek. Yeni transfer çalışmaları ve Kayserili futbolculara olan ilgi merak ediliyor. Erciyes 38 FK, Kayserispor'dan boşa çıkan futbolculara sahip çıkacak mı? Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Kayserisporlu futbolculara sahip çıkılacak mı?

Talasgücü Belediyespor'un ligden çekilmesi engellenirken, kulübün geleceği için önemli adımlar atıldı.

İş insanı Serdar Esen, adeta ateşten gömlek giyerek, binlerce amatör gencin hayalinin yok edilmesini önledi. Sarı-Lacivertli takımı satın almasıyla birlikte kulübün adı Erciyes 38 FK olarak değiştirildi. Yeni renkleri Mavi-Siyah olan takımın teknik direktörlüğüne Uğur Kulaksız, yardımcı antrenörlüğüne ise Ferhat Timoçin getirildi. Bu değişikliklerin ardından transfer çalışmalarının nasıl şekilleneceği merakla bekleniyor.

Kayserisporlu futbolculara sahip çıkılacak mı?

Kayserili futbolculara şans verilecek mi?

Serdar Esen'in Kayseri takımını sahiplenmesi, Kayserili futbolcuların da takımda yer alıp almayacağı konusunda merak uyandırdı. Şu anda boştaki Kayserispor altyapısından yetişen oyuncuların, özellikle Tayfun Yanar ve Gökhan Açıkgöz'ün tecrübelerinden faydalanılarak takımın güçlendirilmesi konuşuluyor. Açıkgöz ve Yanar'ın yanı sıra Enes Koçoğlu, Taha Şahin, Cesur Sahidov ve Doğukan Tarlaek şu an boşta. Takımın ilk sezonda kümede kalabilmesi için bu iki oyuncunun yanı sıra Kayserispor tecrübesinden de yararlanıp yararlanmayacağı merak edilen konuların arasında yer alıyor. 

Kayserisporlu futbolculara sahip çıkılacak mı?

Kayserili sporsverler ne düşünüyor?

Sporseverler, Kayserili futbolcuların değerlendirilmesi gerektiğine vurgu yapıyor. Birçok taraftar, "Kendi memleketimizin evlatlarına da sahip çıkmalıyız. Bu çocuklar Kayserispor’dan yetişti. Artık düzen değişmeli. Talasgücü’ne sahip çıkıldı, Allah razı olsun, ancak Kayserili sporcularımıza da sahip çıkmalıyız. Yoksa bu genç ve yetenekli oyuncularımız kaybolup gidecek" şeklinde yorumlarda bulunarak, Başkan Serdar Esen'e çağrıda bulundu. Teknik direktör Uğur Kulaksız'ın Kayserispor'da uzun yıllar altyapıda çalışmasından dolayı bu gençlere sahip çıkması bekleniyor. 

Kayserisporlu futbolculara sahip çıkılacak mı?

Mutlu Önal'ın emeği büyük

TFF İç Anadolu Bölge Müdürü Mutlu Önal, Talasgücü Belediyespor'un kapanmaması için yaklaşık 1 ay, gece gündüz yoğun mesai yaptı. Önal, bu davranışıyla gönülleri fethetti. Önal, İş insanı Serdar Esen'i de ikna ederek, çok büyük bir başarıya emza attı.